2777
2789
خیلی کلاس رفتم ولی متاسفانه تاثیر نداره

ساکن زنجان هسین؟؟

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قابل تغییر نیستهر روز به خودم قول میدم تغییر کنم ولی موقع عمل همون ساده ی قبلم

خب همین دیگه 

یه بخشی از تغییر تصمیم گرفتنه 

بخش مهمش تمرینات عملی عه ک باید به صورت منظم انجام بدی و در طول زمان کم کم بهتر میشی

چون واقعا همینجورم

شایدم چون چنین فکری میکنی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

بیشتر تاپیکات همینه نمی‌دونم چیکارایی می‌کنی که فکر می‌کنی  بی عقل و ساده لوح هستی بجای این تفکر از اشتباهات درس بگیر و بشین درموردش بنویس و بخودت بگو چکاری میتونم انجام بدم که این اشتباه رو دوباره تکرار نکنم و اینقدر خودتو سرزنش نکن همه ی آدما بالاخره یه اشتباهاتی توزندگیشون دارن ولی ازش غیرت میگیرن و سعی میکنم دوباره تکرارش نکن 

اگه میتونی برو پیش یه روان‌درمانگر البته  شایدم کمالگرایی بنظرم یکم سطح توقعاتت رو بیار پایین تا اینقدر اذیت نشی 

آخه با خودکشی چیزی عوض نمیشه اون دنیا هم همینجوری هستین روح که تغییر نمی کنه. اونجا می خوای چیکار کنی 

مدتیه که پام می ره روی خط موزائیک ها و برام اهمیتی نداره...شما که دیگه عددی نیستید