2777
2789
عنوان

همزن برقی و مخلوط کن

48 بازدید | 7 پست

من میخام همزن برقی بخرم وخیلی دوس دارم مخلوط کن هم بگیرم،کدوم مارک خوبه؟قیمتش مناسب باشه،بعد فرق مخلوط کن و میکسر چیه؟من دوس دارم ازون سه کاره ها آبمیوه گیری آسیاب و مخلوط کن بگیرم،میشه راهنماییم کنید

🌱🦋🎈

من یدونه ۱۱ کاره سایا گرفتم

یدونه ست همزن و گوشتکوب برقی و خرد کن کوچیک گرفتم 

و مولینکس

۱۱ کاره همه چیز داره از رنده برقی تا آب مرکبات گیری

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پاناسونیک دادم البته قدیمیه

یعنی مرررررررررگ نداره ۱۰ ساله به کوب ازش کار می کشم

هفته ای چندبار روشنه و مثل کوزت برلم کار می کنه

کم بخر ولی خوب بخر

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

چجوریه؟من تاحالا وسیله برقی فقط همزن داشتم که اونم بعد دو سه بار استفاده سوخت،

همه اینایی ک گفتی رو داره  یه وسیله ک چند تا کار رو میکنه 

ب جای اینکه تکی تکی بخری جا اشقال کنه غذاساز بگیر سرچ کن گوگل عزیزم  

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

من یدونه ۱۱ کاره سایا گرفتمیدونه ست همزن و گوشتکوب برقی و خرد کن کوچیک گرفتم و مولینکس۱۱ کاره همه چی ...

۱۱ کاره فک کنم قیمتش خیلی بالا باشه،اگه ازون بگیرم مطمئنم بیشتر قسمتاش بدون استفاده میمونه

🌱🦋🎈

۱۱ کاره فک کنم قیمتش خیلی بالا باشه،اگه ازون بگیرم مطمئنم بیشتر قسمتاش بدون استفاده میمونه

من ۶ و دویست گرفتم پارسال

من چون واسه کافی شاپ شوهرم کیک و دسر و غذا میپزم از همه چیش استفاده میکنم بستگی به نیاز خودت بخر

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕