2777
2789

بچه ها من برام یه موقعیت کاری پیش اومده به لطف خدا که محیط بیمارستانه در ارتباط با رشته ام هست ولی دیگه نیاز نیست روپوش و اینا بپوشم و خودمم ارشد دارم به نظرتون بده من چادر داشته باشم رو سرم تو محیط کار مخصوصا بیمارستان که یخورده راحتن به نظرتون می‌خندن بهم البته مهم نیستا ولی دلم نمیخواد زوم کنن 😄

موفق باشی. نه چرا زشت باشه هر کسی ی طرز فکر داره. به بقیه کار نداشته باش هر جور خودت راحتی عمل کن

اخه میترسم بگن نگا داره ادا درمیاره یعنی که چی حالا اینجا حتما باید چادر سرکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حجابت رو بدون چادر رعایت کن ،تو محیط بیمارستان یه جوریه چادر ،همه توجهشون میره سمت تو ،اما تو مسیر ر ...

انقد برام سخته کاش لازم بود روپوش بپوشیم متاسفانه تو اینکار لازم نیست و من واقعا سخته که چادر سرم نباشه نمیدونم چیکار کنم 

اگه قطعا اعتقادت اینه و دو روزه دیگه تحت تاثیر همکاران قرار نمیگیری که یهو تغییر کنی و چادر رو در ...

تحت تاثیر خداروشکر قرار نمیگیرم چون دوستایی دارم کلا حجاب ندارن باهم انقد خوبیم انقد خوبیم ولی اون راه خودشو میره منم راه خودمو فقط میترسم به یه چشمی نگاه کنن بگن نگاه حالا انگار خدا واجب کرده ولی نمیدونن که خب عادت دارم نمیتونم اگه سر نکنم استرس میگیرم

پس اصلا مهم نباشه واست ، کارتم که احتمالا دفتریه نیازی نیس درش بیاری

خیلی ام دفتری نیست ولی نیازی به روپوش نداریم تو محیط بیمارستان فقط وقتی آزمایشگاه مشغولیم روپوش داریم 

اینجا نه نیازی نیست 

خیلی ممنونم از نظر آرامش بخشت عزیز دلم 🥰

شاید اداری باشه ولی همچین اداری هم نیست چون رشته من جز وزارت بهداشت اما مهندسی

ببین اگ کارت جوریه باید پاشی یه کاریو انجام بدی قطعا یا چادر نمتونی خودت اذیتت میشه اینو وقتی سر کار بری میفهمی چی میگم ولی اگ پشت میزی کار میکنی که هیج

اره باید پاشم فقط نشستن نیست😄

پس خودت به این نتیجه میرسی نپوشیش چون نمتونی کارتو درست انجام بدی 

فکر کن پرستار یا حتی تزریقاتی که دیگ پایین تر از این نیس تو کادر درمان با چادر بیاد بالا سرت من خودم هیچ حس خوبی نمیگیرم هرچیزی و هرپوششی جایی داره

پس خودت به این نتیجه میرسی نپوشیش چون نمتونی کارتو درست انجام بدی فکر کن پرستار یا حتی تزریقاتی که د ...

نه با مریض سروکار ندارم من با خود پرسنل و یه سری جاها سروکار دارم 😄