بچه ها من برام یه موقعیت کاری پیش اومده به لطف خدا که محیط بیمارستانه در ارتباط با رشته ام هست ولی دیگه نیاز نیست روپوش و اینا بپوشم و خودمم ارشد دارم به نظرتون بده من چادر داشته باشم رو سرم تو محیط کار مخصوصا بیمارستان که یخورده راحتن به نظرتون میخندن بهم البته مهم نیستا ولی دلم نمیخواد زوم کنن 😄
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه قطعا اعتقادت اینه و دو روزه دیگه تحت تاثیر همکاران قرار نمیگیری که یهو تغییر کنی و چادر رو در ...
تحت تاثیر خداروشکر قرار نمیگیرم چون دوستایی دارم کلا حجاب ندارن باهم انقد خوبیم انقد خوبیم ولی اون راه خودشو میره منم راه خودمو فقط میترسم به یه چشمی نگاه کنن بگن نگاه حالا انگار خدا واجب کرده ولی نمیدونن که خب عادت دارم نمیتونم اگه سر نکنم استرس میگیرم
شاید اداری باشه ولی همچین اداری هم نیست چون رشته من جز وزارت بهداشت اما مهندسی
ببین اگ کارت جوریه باید پاشی یه کاریو انجام بدی قطعا یا چادر نمتونی خودت اذیتت میشه اینو وقتی سر کار بری میفهمی چی میگم ولی اگ پشت میزی کار میکنی که هیج