2777
2789
عنوان

شما هم از اینکه بعضی خانمها اتفاقات عادی زندگی رو

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 20 پست
من ازخانمای این سایت که الان از 6 تا تاپیک 5 تاش انرژی منفیه بدم میاد به شدت یه بار یه تاپیک شادی نم ...

شادی که همدردی نمی خواد. شما هم مجبور نبودی تاپیکم رو باز کنی. از عنوانش مشخص بود تاپیک شادی نیست.

شادی که همدردی نمی خواد. شما هم مجبور نبودی تاپیکم رو باز کنی. از عنوانش مشخص بود تاپیک شادی نیست.

منظورم شماا نبودین  اتفاقا اون لحظه از 6 تا تاپیک فقط تاپیم شما بود که مناسب بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اونهایی که غذا رو اینطوری تعریف می کنند برام عجیب هستند

مثلا یه ماکارونی ساده درست کردند طوری با جزئیات تعریف می کنند انگار بقیه تا حالا اصلا ماکارونی ندیدن

در مورد لباس هم در اطرافیانم خانواده ای داریم که هر کدامشون قابلیت توصیف لباس تمام آدم های یه مهمونی بزرگ رو طوری دارند که دکمه لباس های همه رو دقیق یادشون هست. زن و مرد هم ندارند. کلا به طرز عجیبی جزئیات پوشش همه براشون جالبه و توقع دارن شما هم همینطوری باشی و عکس العمل نشون بدی

من اونهایی که غذا رو اینطوری تعریف می کنند برام عجیب هستندمثلا یه ماکارونی ساده درست کردند طوری با ج ...

آخ گفتی. یکی از اشتباهات دوران خیلی جوونی من این بود که به اینها حسودیم شد به خاطر دقت زیاد و سرگرم کننده بودن.