2777
2789
عنوان

یه چیزی خیلی عصبیم کرده

179 بازدید | 15 پست

نوشته هی یه ماه پیشم رو نگاه میکنم . شاید هم قبل تر . هربار میخونم عصبی تر میشم . اتفاقات همونطور که نوشته بودم میفتن . مثلا اگر یه جمله ای نوشته ام که سبک جمله صمیمیتی داره که امکان نداره خانواده بهم بگن . یه نفر از آسمون هشتم میاد دقیقا عین اون جمله رو میگه بهم و میره . خواب هام همینطوری هستن . تصوراتم که واقعی مشن هر چقدرم که سورئال باشن . 

یادمه یبار نوشته بودم آخر سر یکی منو میبره کنار پرتگاه و تهدیدم میکنه و پرتم کنه پایین و بعد چهار ماه بعد از این نوشته ام . یه همکاری منو چرخوند سمت کوهسار آخرسر نگه داشت کنار یه پرتگاه طوری و خندید گفت پرتت کنم پایین ؟؟ 

از خودم و مغزم هر جفتشون حالم به هم میخوره . دیگه نمیخوام بنویسم . والسلام . 

کسی تجربه مشابه داشت یه چی بگه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان میریزن سرت واسه حس ششم😁اره من نه انقدر شدید ولی گاها چیزی حس کنم یا توی تصورم بیاد یا یهو به د ...

یه چیز بگم . من روبه روی خونمون رو بمب زدن دو بار سر جنگ . من سال اولی که اومدیم اون خونه دو بار شب ساعت ۵ خوابشو دیدم دقیقا همون اتفاقات با همون حالات و همون جزئیات اتفاق افتاد . 

خب چیزای خوب فکر کن تا همون بشه برات

میکنم. و میفته اما من چون بچگی کلاس نویسندگی میرفتم خیلی مینویسم خیلی . بعد الان رفتم دستنوشت های قبلم رو خوندم و میبینم دوباره یکی از چیزایی که بهمن نوشته بودم یعنی هموووون دیالوگ رو یکی بهم میگه دقیقا همون اتفاق میفته کسایی که توقع ندارم وارد داستان زندگیم میشن . کسایی که فکر میکنم فقط وارد قصه ام کردمشون  

تو انسان عادی نیستی😳معجزه داری خواهش میکنم درباره من یه چیز خوب بنویس😢 ولی لطفا منو نکشی 🥺

نه بخدا . فقط روی زندگی خودم اشراف دارم . اصلا برای بقیه اینطور نیست مگه وارد زندگیم بشن . اونوقت بازم اثرشون تو زندگیم رو زودتر میفهمم .

میکنم. و میفته اما من چون بچگی کلاس نویسندگی میرفتم خیلی مینویسم خیلی . بعد الان رفتم دستنوشت های قب ...

منم چند بار اینطور شده یک نوع حس،ششمه

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
نه بخدا . فقط روی زندگی خودم اشراف دارم . اصلا برای بقیه اینطور نیست مگه وارد زندگیم بشن . اونوقت با ...

باشه عزیزم فقط منونکش خودم گم میشم از تاپیکت بیرون 

کاربر مرد درخواست نده . هر خانمی درخواست بده می‌پذیرم 

دور از جون 🥺😢😢من فقط بدم میاد چرت و پرت بگم از خودم همین ..

خب عزیزم چیزی که گفتی بد نیست 

یعنی چشم بصیرت داری 

چیز بدی نیست

کاربر مرد درخواست نده . هر خانمی درخواست بده می‌پذیرم 

چه جالب فکر نمیکردم من داشته باشم چون میگن معمولا زن هایی که بچه و زندکی دارن به دست میارن ولی من کم ...

ن از مجردی اینطور بودم..یک حسس

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒