2777
2789
عنوان

تجربه افزایش وزن داره کسی کمککک

262 بازدید | 32 پست

بچه ها من قدم ۱۶۷ وزنم ۴۶ . تقریبا یک ماه ایگه نامزدیمه میخوام تا جایی که جا داره تو این یکماه وزنم زیاد بشه

تجربه ای داشتین؟؟

کنم هر شب دعایی کز دلم بیرون رود مهرت ، ولی آهسته میگویم / istp

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوشابه 

کره بادام زمینی

شیرموز بستنی

غذاهای چرب پرکالری

اینا پرکالری هستن و خیلی چاق کننده هرروز سعی کن بخوری

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

انترامیل پر پروتئین از داروخونه بگیر توی این یک ماه دو بسته بخور 

هر دو هفته یعنی یک بسته 

در حد دو سه کیلو جواب میده 

چیز بدیم نیست پروتئین و کربوهیدراته همش

یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا معجزه کررررد 😍

بعله

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت لر بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

من تو کمتر یک ماه با برنامه بی نظم ۵ تا اضاف کردم

شیر خشک مخصوص وزن گرفتن هرشب دو قاشق با شیر کمچرب یا اب 

رژیم خریدم گفت که صب ظهر شب یه سیب زمینی ابپز امیدوارم راضی باشه اینو میگم

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت لر بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

وزنت که خوبه عزیزیآدری هپبورن با قد ۱۷۰ ۴۶ کیلو بودمن خودم ۱۷۵ هیت م۵۳ کیلو

به ۵۰ برسم راضیم🥲😂

کنم هر شب دعایی کز دلم بیرون رود مهرت ، ولی آهسته میگویم / istp