2777
2789
عنوان

با این شرایط به بچه دوم فکر میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1722 بازدید | 134 پست
چرا انقدر عجله میکنی😐 حالا صبر کن این یکم بزرگتر بشه بعداچون از پسِ دوتا بچه کوچیک نمیتونی هم زمان ...

عجله نمیکنم سال بعد نیخوام اقدام کنم. تا دنیا بیاد ۴ سال فاصله میفته بینشون. 

از طرفی ۳۵ سالمه. نمیخوام صبر کنم چند سال بعد بگم کاش میاوردم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که دومی ناخواسته شد در همین اواسط سی سالگی

سقط کردم 

در توانم نبود

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

با بچه ۱۷ ماهه به فکر دومی هستی خیلی زوده ها بعدا اذیت میشی سر بچه هات داد میزنی و همه عصبی میشید عجله نکن یه بجه با یه آینده خوب و عالی بهتر از چن تا بچس با آینده نامعلوم

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.

تو وضعیت فعلی جامعه مساله ی مالی برای بچه دار شدن اهمتش پر رنگ نیست دیگه ....وضعیت روانی..تشنج..عاطفی...روحی...وضعیت کمبود آب و برق...جامعه استرسی که باید بکشی برای دوتابچه ببین توانش رو داری ؟؟

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
مرخصی زایمان هم دارم. نهایتا اگه لازم بود یکسال مرخصی بدون حقوق هم میگیرم

فعلل ک خودمون تکلیفمون مشخص نیست من هنوز صبح بیدار میشم میگم خدایا کجا رو زدن نزدن

امید ب زندگی بالایی داری 

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

من یدونه آوردم اوضاع روحیم خوب نیس چون نمیتونم مث قبل بیرون برم و ب خودم برسم همیشه میگم همین یدونه بسه

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

من یه پسر ۸ساله دارم 

انقدر فکر تنهایی این بچه بودیم 

همه میگفتن گناه داره خواهر برادر میخواد

دو سال پیش خدا بهمون یه دختر داد 

تنش سلامت ولی از روزی که باردار شدم با ویارهای شدید همراه بود 

تازه تو ماه ششم حالم بهتر شده بود که پدرمو از دست دادیم

خلاصه از روز اول همش سختی و ظلم به پسرم که اون موقع ۵ ساله بود

دو سالشه دخترم از تولدش تا الان واقعا نتونستم به پسرم اونجوری که دوست دارم رسیدگی کنم

الانم سن قلدری و زورگوییشه دخترم پدر همه مومو دراورده

تو سختترین روزهای والدگریمون هستیم

به عقب برگردم همون یه دونه پسرم رو چشمم میذاشتم

خواهر برادر خیر و شری برای هم ندارن تو این دوره زمونه 

من و شوهرم کلا خواهر برادرایی داریم که هیییییچکاری و نقی تو زندگیای هم نداریم 

قهر نیستیما 

مشغله مون زیاده بعلاوه چاشنی بی خیالی اونا 

من باشم نمیارم

فراتر از حد تصورم سخت بوده و هست

فعلل ک خودمون تکلیفمون مشخص نیست من هنوز صبح بیدار میشم میگم خدایا کجا رو زدن نزدنامید ب زندگی بالای ...

شما خودت چند تا بچه داری گلم؟ خب یعنی چوک اینجا دنیا اومدیم حق داشتن زندگی خوب حق داشتن آرزو نداریم

من یدونه آوردم اوضاع روحیم خوب نیس چون نمیتونم مث قبل بیرون برم و ب خودم برسم همیشه میگم همین یدونه ...

ولی من وقتی مادرم فوت کرد بچم تازه اومده بود همدمم شد مرهمم شد. هر جا که قبلا میرفتم هم میرم