2777
2789

دلم میخواد بدونم کسی هست بچه ش بلایی بدتر از بلایی که امروز بچه م سر من آورد سرش اومده باشه ؟

خراب کاری های بچه هاتونو تعریف کنید بلکه سم امروز رو بشوره ببره 

بچه م نه ماهشه 

من چون خونه رو امن و صاف کردم خیر سرم نگرانی نداشتم که بچه بره دور بزنه توی خونه

واسه همه چی قفل گذاشتم تزیینی شکستنی اصلا دم دست نیست کشو ها رو چسب زدم جلوی پریز ها میز گذاشتم تلویزیون رو به دیوار زدم خلاصه چیز ناامنی نداریم بچه رو میذاشتم دور بزنه توی خونه و دنبالش راه نمی افتم 

یه پسر پنج ساله هم دارم این کوچیکه رو ورداشت برد با هم بازی کنن مثلا 

صداشون نمیومد فکر کردم دارن بازی میکنن دیگه ....

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

چند دقیقه بعد رفتم سر بزنم بهشون دیدم بزرگه مشغول کار خودش بود خمیر بازی میکرد

حدس بزنین کوچیکه چی کار کرده بود ؟ 

پسرم اخرین بار که دستشویی رفته بود در دستشویی رو کامل نبسته بود 

کوچیکه هم از فرصت استفاده کرد و گوله کرده بود رفته بود داخل دستشویی 🥴 توی توالت دراز کشیده بود 🤦🏽‍♀️و دستشو انداخته بود توی سوراخ توالت و اونجا داشت با محتویات آبکی داخل سوراخ توالت بازی میکرد 🤢🤦🏽‍♀️😱😵‍💫🥶🥵🤢

از لباسش گرفتم کشیدمش بیرون بردم حمام چند بار شستمش هم بار هم لگن رو مجدد می‌شستم برای اولین باره توی زندگیم حس میکنم وسواس شدم حس میکنم هنوز بچه کثیفه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من جات گریه ام گرفت 😭

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

تلویزیون ۶۵ اینچی ک تازه خریده بودیم شب یلدای ۲سال پیش با شمشیر شکوند بعد ما تا ۲سال قسط میدادیم خیلی ناراحتم ک دعواش کردیم ارزش نداشت درسته هنوزم نتونستم بخرم ولی ی سیل جنگ زلزله بیاد همچی خراب میشه اینکه ی تلویزیون بود فدا سرش

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
چند دقیقه بعد رفتم سر بزنم بهشون دیدم بزرگه مشغول کار خودش بود خمیر بازی میکردحدس بزنین کوچیکه چی کا ...

وایی چطوری دراز کشیده بود؟

سرش نخورده بود به سنگ دستشویی؟خدا رحم کرد بخدا

واییییی عجب بچه ایه

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

من خودم کوچیک بودم 

به زور میخواستن تو گوشم گوشواره بندازن من بدم میومد

هی درمی‌آوردم مینداختم جایی پیدا می‌کردن مینداختن گوشم

تهش خیلی دیگه عاصی شدم 

درآوردم انداختم تو چاه توالت 

هیچوقتم پیدا نشد😂

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد