الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تروخدا قدرشو بدون وقتی ازدواج کردی دیگه نمیتونی کاری براش بکنی من ازدواج کردم و اومدم یه شهر دیگه یه ماه بعد ازدواجم رفتم خونه بابام دستشاشو دید که چین و چروک و زخم زیلی شده بود به مامانم گفتم چرا دست بابا اینجوری شده مامانم گفت دست بابات همینجوری بود از اول تو دقت نکردی اونجا بود که فهمیدم چقدر برام عزیزه و برامون زحمت کشیده
ب این فک کن ک بابات بخاطر شما تو جاده شب و روز رانندگی کرده . ب ابن فک کن پول جهیزیتو میخواد بده.چون ک اذیتی اینو بهت میگم ی ذره دیگه تحمل کن ازدواج ک کردی لاجرم کمتر میشن. حدیث داریم نیاز مردم به شما نعمت است اینکه دیگه پدرته. منم مامانم اینطوره تا حتی میگه واسم شماره بگیر سوادم داره دیپلم قدیمه ولی خوصله کار با دستگاههای الکترونیکی رو نداره منم دخترشم وظیفمه تو هم وظیفته
سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادتسردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
گناه داره بخدا،خودت میگی سواد نداره و نمیتونه!!تو هم خیلی کارارو نمیتونستی و اون یادت داده،استارتر عزیز ب نظر من تمام این کارها و در خدمت بودن پدر و مادر وظیفه ی بچه اس!!مطمئن باش جای دوری نمیره و تاثیر این خوبیاتو تو زندگیت میبینی
خدایا هرگز کسی را به چیزی که قسمتش نیس عادت نده...
بعدم میدونی همین جز نیکی کردن به پدرته میگن اطاعت از پدر اطاعت از خداس گلم همین کمکات باعث میشه زن ...
ما 3سال ازدواج گردیم شوهرم ی درامر معمولی داشت شغلش آزادخ از بس تو این 3سال ب پدرش کمک کرد خداراشکر الان همه چی داریم و همه جوره خرج میکنیم پدرش کشاورزه بعضی اوقات پول خرید میوه هم نداره من خودم شوهرمو تشویق میکنم ک کمکش کنه و بهش پول بده حتی واسش ماشینم خرید تو خرید جهاز خواهرش خیلیییییی کمک کرد انقد ب مادرشوهرم پول دستی میدهههه و من همیشه تشویقش میکنم هردو میگیم از دعای اوناس ک ما الان وضعمون خوبه وگرنه ما تازه اول زندگی هستیم خدااشکر میکنم همیشع
استاتر بنظرم کارتاشو رمزشو اینا رو رمز دوم بزن و ار بانکش اپلبکیشنای بانک رو روی گوشیت نصب کن تا تو خونه جابجایی و واریزی و غیره رو انجام بدی الان من همه کارام رو همینطور انجام مبدم حقوقم واریز میشه از طریق ابنترنت بانک پول جابجا میکنم اصلا یادم نیست اخرین بار کی رفتم بانک
سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادتسردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید