2777
2789
عنوان

ف ا ل آسترولوژی

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 29 پست
تاریخ تولد با ساعت تولدتونو بگید

چشم عزیزم نگاه گواهی ولادت کنم یلحظه 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاریخ تولد با ساعت تولدتو بگو ساعتش مهمه

۲۹ آذر ساعتش و دقیق نمی‌دونم فقط می‌دونم شب بوده 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
اسمت چیه اسمتو باید بدونم وشهر تو

راضیه کرمان 

۱۳۸۴٫۹٫۲۹ شب بوده دقیق ساعت و نمی‌دونم 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
برای منو بگو لطفا۱۳۸۱/۰۴/۰۳ ساعت ۹:۰۲ صبح

فرد ممکن است با چالش‌هایی در زمینه اعتماد به نفس، ترس از شکست، و احساس عدم کفایت در مواجهه با مسئولیت‌ها و اهداف خود دست و پنجه نرم کند. 
کایرن در کپریکورن، فرد را تشویق می‌کند تا با زخم‌های درونی خود روبرو شود و از طریق آن‌ها رشد کند و به بلوغ روانی برسد. 
 فردی است که عاشق آزادی، ماجراجویی و تجربیات جدید است. او با خوش‌بینی و انرژی خود، دیگران را نیز به وجد می‌آورد، اما ممکن است در تعهدات روزمره کمی بی‌دقت باشد. 
 این افراد اغلب به دنبال تغییر و بهبود در زندگی خود و دیگران هستند و از چالش‌ها برای رسیدن به اهداف خود استقبال می‌کنند. 
شما باید ایده آلیسم را فدای یک خیر بزرگ تر و معنویت کنید. شما و نسل شما باید برای یافتن هدف معنوی خود، تسلیم بی نظمی شوید و در این تمدن متلاطم به خلاقیت برسید.
 ارتباط عمیقی با خانواده و خانه دارد و عشق و توجه زیادی به ریشه‌ها و گذشته دارد.
این موقعیت نشان‌دهندهٔ توانایی قوی در برقراری ارتباطات و ارتباطات شخصی است. افراد با این جایگاه معمولاً در روابط خود به گفتگو و تعاملات اجتماعی اهمیت می‌دهند و به دنبال همفکری با شریک خود هستند با احساسات خود در ارتباط است، به خانواده و خانه خود اهمیت می‌دهد و به دنبال ایجاد یک محیط امن و آرام برای عزیزانش است. 
 این افراد می‌توانند در محافظت از عزیزان و ایجاد محیطی امن برای آنها موفق عمل کنند، اما باید مراقب نوسانات خلقی و واکنش‌های عجولانه خود نیز باشند.  افراد را به سمت ایجاد محیطی حمایتی و پر از عشق و محبت هدایت می کند. 
وقنی عاشق می شوند، به آن افتخار می کنند و حتی ممکن است در مورد آن لاف بزنند. آن ها گرم و بسیار سخاوتمندانه هستند و واقعا به شریک احساسی خود وفادار هستند.
این افراد نیازمند توجه بسیار زیاد هستند، بنابراین باید همیشه به آن ها یادآوری کنید که چقدر عالی هستند، همیشه به آن ها احترام بگذارید و از آن ها قدردانی کنید. آن ها همیشه جذب چیزهای لوکس و گران قیمت می شوند.

ببین چقدر درسته؟