2777
2789
عنوان

دیشب ی خواب عجیب دیدم

91 بازدید | 14 پست

خواب دیدم که دارم ازدواج میکنم خیلی واضح بود قیافه طرف یبار دیگه هم خوابشو دیدم تو خواب قبلیمم داشتم باهاش ازدواج میکردم ولی نشد 

ایندفعه قشنگ باهاش ازدواج کردم و قیافش حتی یادمه به وضوح کسیه که تا حالا تو زندگیم یبارم ندیدمش

شنیدم اگ خواب ازدواج ببینی ینی داری با جن ازدواج میکنی

چیکار کنم میترسم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا نترس الکی

من متخصص این قضایام خخخ، ولی اینی که میگی ربطی نداره 

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

نمیدونم یبار از یکی شنیدم....پس چرا کسی بود ک تا حالا ندیدمشدوباره اومده به خوابم؟با همون قیافه؟

شاید واقعا شوهرته که از آینده اومده🥺😂

هر چی هست نگران نباش اصلا

جن باشه کلی مشکل دیگه هم داری، میاد جلو خودشو معرفی می‌کنه، توی قبلیه می‌چرخونتت، توی خواب کلی کابوس می‌بینی و اذیت میشی، میگن کف دست و پای آدم حنا میذارن خخخ

اصلا جن نیست این

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

شاید واقعا شوهرته که از آینده اومده🥺😂هر چی هست نگران نباش اصلاجن باشه کلی مشکل دیگه هم داری، میاد ...

خداکنهههه

اخه تو خواب کلی خوشحال بودم

طرف هم پولدار بود هم خوشتیپ😂

واهایییییییییییییییییی ترسیدممممم

چ ترسناااک ینی چی میاد جلو خودشو معرفی میکنه میبرت تو قبلیه؟

اینا همه تو خوابه؟

چون تو خوابم منو مثلا برد به مامان باباش معرفی کنهههههه

تو خواب قبلیمم خودشو معرفی کرد بهم اسمش یادم رفته سیاوش اینا ی همچین چیزی بود

خداکنههههاخه تو خواب کلی خوشحال بودمطرف هم پولدار بود هم خوشتیپ😂واهایییییییییییییییییی ترسیدمممممچ ...

جن پولدار و خوشتیپ به به🤤

بچسب بهش بابا تو دنیای آدما کم پیدا میشه😂

آره تو خوابه اما باید هر شب خواب ببینی، میدونی از زندگی می‌افتی، تو رو میکشونه سمت خودکشی و تنهایی شدید

کرم میریزه، رد میدی میره

نباید بهت خوش بگذره

جن پولدار و خوشتیپ به به🤤بچسب بهش بابا تو دنیای آدما کم پیدا میشه😂آره تو خوابه اما باید هر شب خواب ...

😂😂😂😂

اها اخه من اینو بعد چن ماه دیدم چن ماه پیش تو دی بود

الانم تیر

واقعا کنجکاوم راجبش که کیه چیه ک چشمم خورد ب ی متن ک جن خواب میبینینو فلان

الان اینارو ک گفتی یکم خیالم راحت شد😂

😂😂😂😂اها اخه من اینو بعد چن ماه دیدم چن ماه پیش تو دی بودالانم تیرواقعا کنجکاوم راجبش که کیه چیه ...

خخخ خداروشکر

اگه فهمیدی کیه به منم بگو، کنجکاو شدم😂

خخخ خداروشکراگه فهمیدی کیه به منم بگو، کنجکاو شدم😂

امیدوارم بفهمم😂

تو خوابم دوبارش مامان بابام اینو ازم قایم میکردن بعد من با این ازدواج کردم

شاید واقعا هست مامان بابام نمیذارن بیاد نمیدونم والا😂

امیدوارم بفهمم😂تو خوابم دوبارش مامان بابام اینو ازم قایم میکردن بعد من با این ازدواج کردمشاید واقعا ...

چه پیگیره هر کی هست🤣🤣🤣