2777
2789
عنوان

نی نی سایت واقعا جای عجیبیه

158 بازدید | 22 پست

خوردن مرغ و ماهی و گوشت گوسفد و گاو عیب نداره حتی کسی اینجا بگه بخواد گیاه خوار بشه میگن دیوونه اس ولی خوردن اردک و کبوتر .. از نظر نی نی سایتیا نمیشه چون گنجشک گناه داره ولی مرغ و ماهی و گوسفند و گاو گناه ندارن 😑🗿

😂😂😂😂

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نه نه اشتباه نکن

همونا رو هم اگه بخوری باید بگی ماهی یبار میخوری و بدبختی وگرنه خدایی نکرده از دهنت بپره بگی هر روز گوشت میخوری جرت میدن اینجا🤣

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

اینجا جدی نگیر این همه قصابی ومرغ فروشی تو کشور کی میخوره حتما من همسو میخرم بخون ردشو

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

کلا همه همینن فقط نینی سایت نیست،خیلیا ادعا دارن حامی حیواناتن اونوقت میرن مرغ میگیرن میارن میپزن میدن ب گربه و سگ

آیا مرغ حیوان نیست؟

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤