2777
2789

تعادل تو همه رفتارها 

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم کمتر تحویل گرفتن برای دوره قدیم بوده الان جواب نمیده

همسرم دوره دوستیمون بهم گفت عاشقت شدم چون خودت بودی فیلم بازی نمی‌کردی و مثل دخترای دیگه روی اعصابم نبودی و باهام صداقت داشتی و هیچوقت چکم نکردی و بهم اعتماد کردی

اره مثل من باش

به پسرا اصلا نگاه نمیکنم 

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

بله ولی تحویل نگرفتن به معنی اینکه خودت رو در دسترس و خیلی عاشق و کم ارزش جلوه ندی نه اینکه بی احترامی کنی یا زیاده روی تو ادا اومدن و جواب ندادن کنی. به اندازه محبتت رو بروز بده صبر کن اول اون، با همه موضوعات منطقی برخورد کن و صحبت کن راجع بهشون 

عزیزمم آخه دوسش دارم 🥲

کم محلی عاقلانه ترین روش برای عاشق کردن پسر ها است

البته من از همه پسر ها بدم میاد

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

خوده واقعیت باش ، تا اخر عمر نمیتونی تظاهر کنی چون وقتی اونو عاشق ظاهر غیر واقعیت میکنی بعد از یک مدت ک متوجه میشه اونی نیستی ک فکر میکرد رهات میکنه 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم