2777
2789

ازدواج ک کردم پدرمادرهمسرم گفتن ی مدت باما زندگی میکنن طبقه ی بالا بعد کمکشون میکنیم جدا بشن پدرم خوشحال بود می‌گفت خیالم راحته مستأجری نمیری مث داداشات هر سال بری سر ی خونه 

غافل از اینکه سرنوشت جور دیگه ای رقم میخورد و همون خونه شد بلای جونم 

مادرشوهرم بششششدت آدم مزخرفی بود جوری ک تو هر کارت دخالت میکرد شدیدا هم سنتی و با ی مغز پوک از پشت کوه اومده شوهرمو یاد می‌داد حس استقلال نداشتم دم ب دقیقه هم زنگ میزد ی چرتی می‌گفت و اعصابمو بهم می‌ریخت 

زمستونا اون خونه بشدت سرد بود جوری ک حس میکردم استخوانام را جا تیر میکشن دوتا اتاق داشتیم ک یکیش بخاری نداشت درشو میبستیم وقتی باز میکردم انگار سیبری بود بخاری پذیرایی تا تهش روشن بود ولی همیشه با ی پتو جلوش سگ لرز میزدم 

تابستونا هم ک نگم صحرای کربلا آنقدر گرم بود ک میپختی پنجره رو باز میکردم زرت زنگ میزد پنجره رو ببند آفتاب میخوره ب پرده ها پرده ها میسوزن😑😏

ینی تو جز جز زندگیم حضور داشت حموم میرفتم میفهمید نصف شب دستشویی میرفیم میفهمید و خیلی پررو میگفت

نصف شب برا چی دستشویی میرید صدای آبش مارو اذیت می‌کنه و خیلی خیلی دخالت‌های دیگه می‌خواستیم بیرون بریم ی دور باید موقع رفتن میرفتم میدیدمش ی دور وقتی از بیرون میومد م نمی‌رفتم دعوا و اخم و تخم و بی احترامی 

کولر آبی خرید شوهرم تا میدید روشنه زرت زنگ میزد فلانی بچش از کولر نرمی استخوان گرفت کولرو خاموش کن جرئت نداشتیم کولرو روشن کنیم ب حرفش اهمیت نمی دادیم میومد بالا دعوا بالاخره بعد سالها آپارتمان خریدیم و ازشون جدا شدیم 

الان دراز کشیدم وسط ی آپارتمان تمیز  تو محله ی خوب کولر گازی ک قسطی خریدیم روشنه 

الان یک هفته اس ریخت نحس مادرشوهر و ندیدم نهار خوردیم و میخایم بخوابیم 

بعد از ظهر با پسرم میریم پارک 

خدایا برای تک تک لحظه های این زندگی ک الان دارم شکر واقعا قدر چیزای ساده ی زندگیتون و بدونین ک برا خیلیا حسرته 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

دلم خواست

انشالله قسمتت

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.