2777
2789
عنوان

بنظرتون گوشی برای دختر شانزده ساله واجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2859 بازدید | 170 پست

حتما بگیر عزیزم سنش مناسبه برای گوشی فقط مدیریت درست لازمه

و اینو همیشه یادت باشه هرچی بیشتر محدودش کنی ازت دور تر میشه و کارای قایمکیش بیشتر میشه

محدودیت بجا درسته

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترمن از دوم دبستان گوشی داره تا الان ک میره هشتم. خب گوشی واجبه برا گروه های درسی برا تماس ..قبلشم تبلت داشت.

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

دیر هم شده

تو هفت دقیقه‌ی منی ‎‎‌‌‎‎‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌ 𝓡❤️

عزیزم الان تو سال۲۰۲۵یم 

بگیر براش نگیری بدتر عقده میشه تو دلش

ما الان همه دروبریام از همون بچگی گوشی دستشونه که چی بشه؟فقط باید یکم حساسیت ب خرج بدی هواسشو داشته باشی

اونقدم مسئله بزرگی نیست همه ما با گوشی بزرگ شدیم

من از پنجم دبستان یادم هست گوشی داشتم :))

البته گوشی دکمه ای منظورم هست. ایشون اگر منظورش گوشی هوشمند و چت با دوستا و این داستاناست قطعا به درسش ضربه میزنه

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

اگه در حد تماسه گوشی ساده

اگه میدونی خودت میتونی مدریت کنی با سیم کارت ک بسته اینترنتش محدوده و فقط سایتای مجاز برا این سنو باز میکنه بخر دیگه بالا ۱۴ سال بچه بازیشون کمتره

خیلی سرش تو چت نباشه خوبه مخصوصا اینستا نداشته باشه

تا پای جان برای ایران🇮🇷😍

واجب و ضروری نیست تو این سن ولی نمیتونم بگم بگیرید یا نه زندگی خودتونه و خودتون بچه تون رو طبیعتا بهتر میشناسید و کاری که فکر میکنید درسته رو انجام بدید:))

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم