2777
2789
عنوان

بنظرتون گوشی برای دختر شانزده ساله واجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2851 بازدید | 170 پست

ای جانم ماشالله بهتون آفرین خداکنه همیشه باشه این نجابت درستی🌸

و ما ریشه‌هایِ تَنیده از اُمیدیم🌿✨.️                             🪴اللهم عجل لولیک الفرج🪴امروز مورخ۱۴۰۴/۳/۱۶ =عیدقربان من چند تا حاجت خیلی خیلی  بزرگ دارم ❤️🤲امیدوارم بشه تاعیدقربان سال بعدی به همشون رسیده🪴🥰باشم الان یسره درحال تلاش توکل توصل و....هستم اگ این بیوگرافی خوندی برام دعا کن!!ممنون میشم اجرت با امام حسین ع🏴💖🌱 راضیم به رضای تو یارب🙏🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخر بذار گریه کنه ، بد زمونه ای شده  فعلا گوشی خودتو بده بگو هرکار میخوای با همین بکن کادو قبولیت یه گوشی خوب میخرم برات

اگرم خریدی یه تبلت بخر سیمکارت روش ننداز براش

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

من وقتی قرار شد گوشی داشته باشم بابام نشست باهام منطقی درمورد همه چیز حرف زد

برا سنش واجبه و خیلی باعث میشه سرخورده بشه

گوشی هم خیلی مدل پایین نخرینا

ولی خب میتونی مثلا بگی اینستا اینا نداشته باشه

🌷یه کنکوری🌷

بله تا این سنم نخواسته والا خیلی خوب بوده زمونه فرق کرده محدودیت بیجا نتیجه عکس میده ما خودمون این دوران رو گذروندیم تنها چیزی که میتونه باعث شه نوجوون بیراهه نره رفاقت خانواده هست پدرو مادر باید رفیق باشن با بچه نه محدودش کنن .

یاخدا معلومه که واجبه 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐

ته تغاری و لوس🪭🩷🦩مسلط به شش زبان🩵🫧سوارکار🏇🏼|یوگا🤸🏻‍♀|اسکیت باز🛼|رقاص🎀|ویولونیست🎻|بالرین🩰|عکاس|     خواننده 🎼| برنامه نویس👩🏻‍💻|بسکتبالیست⛹🏻‍♀|گلف🏌🏻‍♀| آشپز👩🏻‍🍳|   شماره‌دوز🪡| در حال یادگیری انیمیشن سازی🌈 عاشق روانشناسی و مطالعه🌱🧠|گیاه دوست 👩🏻‍🌾°🌤A girl with big goals°

بگیر ولی اگه هدفش پزشکیه نگیر

نه دخترم می خواد انسانی برداره 

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

تو زندگی امروز ناچاریم 

منم مقاومت داشتم دخترم۱۴ سالشه گوشی خریدم گوشی قدیمم بهش دادم. البته اینستا و..نداره بیشتر میره ایتا کانالای آشپزی و...عضوه

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

بابا گناه داره

این بچه بین دوستاش مثل اصحاب کهفه با این شرایط

دیگه الان حداقل از ۱۳ سالگی بچه ها نیاز به گوشی دارند 

مگه میشه بچه دبیرستانی بدون گوشی باشه

خیلی بچه خوبیه تا الان کنار اومده دیگه بگیر براش