2777
2789
عنوان

امروز رفتم دنبال کارهای تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 44 پست
صفرتاصدش میشه ۶۰میلیون

مطمئنید 60تومن!!!آخه چندسال پیش صد به بالا بود.

فکر کنم این مبلغ برای کسانی هست که مشکل ناباروری دارن.

انشالله که جواب بگیرید.اگه جواب گرفتید منو هم تگ کنید لطفا.

تحت نظر کدوم دکتر هستید؟

خودتون ساکن قم هستید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جان تحت نظر کدوم دکتری؟؟ی دکتر زنان خوب و ماهر ک تکی ویزیت کنه میشناسی توی قم؟؟

متاسفانه تکی ویزیت کنه رو نمی‌دونم اما دکتر ابراهیمی

علوی ودیانت جز خوبا هستند

متاسفانه تکی ویزیت کنه رو نمی‌دونم اما دکتر ابراهیمیعلوی ودیانت جز خوبا هستند

خیلی ممنونم از راهنماییت عزیزم 

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
چند سالته بچه نداری

بچه ندارم چند ماه اقدام کردم نشده ماه دیگه میشم ۳۵ اما دو ماه پیش هورومون fsh من شده بود ۱۰.۵ دکتر گفت نمیشه به یکبار اکتفا کرد تکرارش کن اما اگر این رفته باشه بالا نشونه یائسگی زودرسه و احتمالا کیفیت تخمکت اومده پایین چون دو سال پیش این هورمونم ۴.۵ بود

عزیزم ای وی اف باتعیین جنسیت یکم قیمتاش فرق داره مال من ۶۰میلیون احتمالابرا شما کمتر میشه

اگه بار اول نگرفت بازم به همون اندازه باید پول بدیم؟ من اگه دوقلو دختر و پسر بخوام دوتا هزینه میگیرن؟