2777
2789

منو همسرم مجبوریم ی مدت خونه مادرشوهرم باشیم چند روز پیش تولد من بود ک هیچ کدوم ب جز خونواده خودم ک برام کیک گرفتن و ی جشن کوچیک گرفتن کادویی چیزی نگرفتن مادر شوهرم برای اولین بار تو عمرش پونصد تومن پول زد ب حسابم خواهرشوهرمم سیصد بعد گفت نتونستم برم چیزی بخرم گفتم بذا پول بدم خودش هر چی دوس داره بخره!!!!!با سیصد تومن هر چی دوس دارم بخرم!!!!😏😒بعد من دیروز ک تولد خواهر شوهرم بود شوهرمو کشوندم بردم بازار تو گرما ک آتیش میبارید از آسمون سه ساعت گشتم دیدم برا سیصد تومن ی تیشرت مسخره میتونم بخرم فقط از اونجایی هم ک من خجالت میکشم رفتار خودشو مثل خودشون جبران کنم هی همیرم گفت همون سیصد رو بده بهش با این تفاوت ک اون کارت ب کارت کرد ما بریم پول نو بگیر محترمانه تو پاکت بدیم قبول نکردم گفتم من روم نمیشه این کارو بکنم خلاصه براش ی ست بلوز شلوار خونگی گرفتم ۵۰۰اونم خیلی گشتم از عمده فروشی پیدا کردم بالاخره وقت گذاشتمو ارزش قائل شدم این ب کنار امروز خواهر شوهرم خونه مامانش بود دوتایی باهم وقت آرایشگاه داشتن ی تعارف نزدن بهم ک تو هم باهامون بیا اصلاً نه بخاطر اینکه کاری بخوای بکنی فقط بیا ک تنها نمونی تو خونه قشنگ خداحافظی کردن و رفتن،شما جای من بودین ناراحت میشدین!؟

خوشحالم ک زیرو رو کشیدن بلد نیستم و چ خوب ک هر بار خواستم بد باشمو مثلِ خودشون رفتار کنم ذاتم پس زد اون بدجنس شدنو،چ ایرادی داره بذا بگن ساده اس اتفاقاً شیک بودن تو سادگیه💜🫅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه

خوش ب حالت یعنی من خیلی حساسم!

خوشحالم ک زیرو رو کشیدن بلد نیستم و چ خوب ک هر بار خواستم بد باشمو مثلِ خودشون رفتار کنم ذاتم پس زد اون بدجنس شدنو،چ ایرادی داره بذا بگن ساده اس اتفاقاً شیک بودن تو سادگیه💜🫅

باز برای تو کادو دادن برای من کیک تولدمو خوردن یه تبریک خشک و خالی هم نگفتن جدی میگما اصلا نگفتن تولدت مبارک در همین حد 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

اینکه چی کادو بدن و مقدارش واقعا مهم نیست همین که دادند خوبه

و اینکه سعی کن حساسیت رو کم کنی مجبوری زندگی کنی کنارشون سختش نکن

رفتند که رفتند نوبت داشتند دیگه 

قرار نیست چون با هم زندگی میکنید همه جا باهم برید 

من اصلا دعوتشون نکردم تا حالا تولدا 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
نه مهم نباشه برات ولی یاد بگیر جبران کنی

روم نمیشه همیشه فک میکنم آدما اندازه لیاقتشون با طرف مقابلشون رفتار میکنن ولی خب بهم برمیخوره خیلی و ناراحت میشم