2777
2789
عنوان

حق دارم ب جدایی فک کنم یا نه

183 بازدید | 24 پست

ما داریم خونه میسازیم 

تو بدترین شرایط باهاش دارم زندگی میکنم گاز نداریم و...

من با همه شرایط سختش زندگی کردم 

حتی پدر و مادرم اومدن گفتن چرا اینجا زندگی میکنی تو این اتاقک کوچیک باید میرفتی اجاره و ..گفتم نه 

حالا اخلاقای شوهرم هیج جوره منو ساپورت نمیکنه 

نه مالی نه عاطفی نه جنسی 

هیج جوره محبت و اینا اصلاااا 

دائم منو تحقیر میکنه و از همه چیم ایراد میگیره 

میگ اخه ب تو هم میگن زن 

هیچ پولی هم خرج نمیکنه 

یبار برام کادو نگرفته تولد نگرفته 

شب فقد یدونه پیتزا خریده برای پسرم 

دیگ منو حساب نکرده

دوتا بچه دارم ب جدایی فک میکنم🥲

حق دارم؟؟؟؟

کاش هیچ وقت ازدواج نمیکردیم

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی جدی این اخلاق داره یا الان عصبانی فقط نکات متفیشو بزرگ کردی؟

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 

بهتر نیست برین پیش مشاور؟

حالا که خیلی زخمی‌ام و غم‌زده تو بهم بگو عزیزم ، به کی پناه ببرم؟ مرا ببوس برا بغض آخرین نگاهم                   خدایا ممنونم برای همه چی                                        بند بند وجودم بی قرارته M💍

درسته فشار مالی و فکری ای که روشه چیزی از بیشعوریش کم نمیکنه ، ولی کمی بیشتر صبوری کن میدونم تاالانم خیلی خانومی کردی آفرین بهت، ولی یکم دیگه هم صبر کن الان تو برهه حساسی هستین انشالا اوضاع بهتر میشه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

نمیخوام ناراحتت کنم 

قصدم اینه که حواست جمع کنی

خب فکر نمیکنی مقصری؟

چرا باید تو یه در اتاق با دوتا بچه زندگی کنی؟

خودت یادش دادی که برات ارزش قائل نشه

۴خط اول متنتو خودت بخون