2777
2789
عنوان

حق دارم ب جدایی فک کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 24 پست
بدیش اینه خونه که ساخته شد و به پول و پله رسید یادش می‌ره این سختی ها رااگه یک کلمه حرفی بزنی میگه م ...

اره منم از همین میترسم   

الانک تو این وضعیتیم میگ تو چیکار کردی برای من 

یا میگ ارزشت همینه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادم شهرستانن پدر و مادر واقعیم نیستن هیچ درامدی هم ندارم

عزیزم. خب میدونی که اوضاع الان واسه یه لقمه نون خیلی سخت شده. اولین کاری که باید بکنی به هر طریقی شده حتی با کار خونگی سر خودتو گرم کن یه منبع درامد کوچیک جور کن. 

بچه خرج داره اونوقت مجبوری از بچه هات دل بکنی. 

خیلی سخته شوهرت نبینتت ... میخوای به این مشاوره های رایگان زنگ بزن ببین چه راهنمایی میکنن. فکر کنم ۱۴۸۰ هست

الهی به امید خودت...  
نمیخوام ناراحتت کنم قصدم اینه که حواست جمع کنی خب فکر نمیکنی مقصری؟چرا باید تو یه در اتاق با دوتا بچ ...

همون دیگ 

من خاستم زندگی کنم زندگیمونو باهم بسازیم 

اما این فکر کرد من بی ارزشم من نفهمم میتونه همه جوره سوار بشه 

حالا نمیدونم چیکار کنممم

ینی بعد ساخت خونه این بشر ادم میشه؟؟؟

باید ببینی و سبک سنگین کنی 

معمولا هرچقد فشار مالی مردا زیاد بشه به همون میزان از شعور و منطق‌شون کم میشه

مثلا همسر خودم گاهی بداخلاق و پرخاشگر میشه قشنگ میفهمم اثر بی پولیه منم به پر و پاش نمیپیچم. پول که دستش میاد لیلی و مجنون میشیم😄 انشالا همسر شمام همین باشه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اره منم از همین میترسم الانک تو این وضعیتیم میگ تو چیکار کردی برای من یا میگ ارزشت همینه

ایشونم درت میشه. باید زرنگ باشی همزمان که داری خانومی و صبوری و همراهی میکنی، باید خواسته هات و چیزایی که ازش کذشتی هم یادآوری کنی. ولی نه به حالت دعوا و منت

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

باید ببینی و سبک سنگین کنی معمولا هرچقد فشار مالی مردا زیاد بشه به همون میزان از شعور و منطق‌شون کم ...

😆😄

جدی میگی؟ واقعا یعنی بی پولی مردا ربطی به شعورشون داره 

ایشونم درت میشه. باید زرنگ باشی همزمان که داری خانومی و صبوری و همراهی میکنی، باید خواسته هات و چیزا ...

اره من دیگ انقد خانومی کردم جوابمو با بدی داده 

دیگ ازش متنفر شدم همیشه باهاش دعوا دارم

😆😄جدی میگی؟ واقعا یعنی بی پولی مردا ربطی به شعورشون داره

اووو بله ارتباط تنگاتنگی هم داره😂

البته این درمورد مردای معمولی صدق میکنه

مردای خیلی خوب و انسان، اینطور نیستن، در همه حال فهیم و عاقل هستن

مردای خیلی خبیث و بدذات هم کلا لذت میبرن از آزار همسرشون حالا با بی پولی صگ تر هم میشن به پول هم برسن وقیح میشن

کاش من خیلی دختر پرانرژی بودم اما الان افسردم

منم

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه