2777
2789
عنوان

دخترای مجرد باباتون چقدر بهتون ماهیانه میده

| مشاهده متن کامل بحث + 2643 بازدید | 135 پست
واقعا همینه.من گربه‌های تو حیاط رو هم واسه ده روز مسافرت نمیتونم ول کنم چه برسه حیوون خونگی که جزوی ...

اره بخدا جالبه خانواده ام با گربه مشکل ندارن اینا میگن ردش کن بره 

من حتی روزای جنگ میگفتم حاضرم اینجا بمیرم ولی بدون گربه ام جایی نرم هر چی میشد اول دنبال اون میگشتم 

من حتی واسه گربه های خیابونم دلم میسوزه برا اونا هم غذا میگیرم 

از وقتی ذات آدما رو دیدم پناه آوردم به حیونا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حدودا ۹ تومن داری خرج میکنیخودتم که میگی شرایط خوب نیست و قسط داریدپس انقدر زیاده خواه نباش و شرایط ...

غیر این خرج خورد و خوراک و دور از جون دکتر و چیزایی که از این پول نمیخری بهش اضافه کن

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

دانشجدی خوابگاهییم حدودا بین دو و نیم تا سه تومن 

البته قبل از عید بین دو تا دو و نیم میگرفتم 

اوضاع خیلی خرابه میترسم بعد تابستون که برگردم خوابگاه دیگه با سه تومن هم نتونم زندگی کنم 

ولی الان که خونم نهایت ماهی سیصد چهار صد پول نت بدم دیگه خرج خاصی ندارم 

از خونه هم بیرون نمیرم کلا هرچی بخام میگم برام خودشون میخرن 

قبل از دانشگاهم ماهیانه نمیگرفتم نهایت هر هفته پول نت میگرفتم و هر چند روز یبارم ده بیست تومن میگرفتم خوراکی برای مدرسه میگرفتم

اره به زور که نمیشه گرفت خودشون باید بدن

حقوق پدرت بنده خدا کلا نزدیک ۳۳ میشه این همه بهت پول میده بازم طلبکاری . تو این شرایط بجای اینکه کمکشون باشی یه گربه هم اضافه کردی . چقدر همه پر توقع شدن . با این پول خرج خونه و دکتر به سختی میشه چه جوری انقد طلبکاری ازشون

ببین منم خیلی قانعم هیچ انتظار اضافه ای ندارم از این پول لباس میگیرم آرایشگاه میرم من تنها بچه خانوا ...

الان همه یکی یا دوتا بچه دارن . چقدر میگی تک فرزندی اخه . خودت برو سر کار تو این سن چرا انقد پر توقع هستید

ای بابا چرا وقتی شرایط یکیو کامل نمیدونی قضاوت میکنی من نه بچه ام نه گربه رو بخاطر عشق و حال و بازی ...

عزیزم من کاری به حرف بقیه ندارم 

اما چند سالته ؟اگه حداقل ۱۹سالت هست بذار پدرت ماهی ۲۰تومن هم بهت بده باز خودت برو سر کار نگاه گربه تو رو از افسردگی بیرون میاره اما شاغل بودن کلا از افسردگی بیرون میاره چرا؟چون مرتب ذهنت درگیره و به هیچ چیز الکی فکر نمیکنی بنظرم شاغل شو دستت تو جیب خودت باشه یه فرد مفیدی باش برای خودت و خانواده ت.

اوضاع و شرایط اقتصادی الان خیلی خرابه درسته تک فرزندی ولی اونا هم گناه دارن بنظرم ۶تومن عالیه .بخدا بعضی ها همینم نمیگیرن . پس برو سرکار اگه بگی شرایطش ندارم بخاطر اینکه دنبال کارای طلاقم هستم بنظرم داری خودتو گول میزنی برعکس بری سرکار بیشتر روحیه میگیری باادمای جدیدی اشنا میشی کمتر تو خونه هستی 

الان همه یکی یا دوتا بچه دارن . چقدر میگی تک فرزندی اخه . خودت برو سر کار تو این سن چرا انقد پر توقع ...

ای بابا مگه من تک فرزند بودنو بخاطر پزش میگم منظورم خرج خانواده اس بالاخره خانواده ای که دو سه تا بچه داماد عروس نوه داره خرجش خیلی بیشتر از ماست 

عزیزم من کاری به حرف بقیه ندارم اما چند سالته ؟اگه حداقل ۱۹سالت هست بذار پدرت ماهی ۲۰تومن هم بهت بده ...

اینم قبول داری که کار به راحتی پیدا نمیشه با اینکه شهر بزرگم ولی کار خوب پیدا نمیشه 

من خودمو گول نمیزنم واقعا ذهنم خسته اس روزای سختی گذروندم اگه کاری با ساعت طولانی باشه واقعا دوام نمیارم هر کس یجور روحیه ای داره یکی با رفتن به سرکار حالش خوب میشه ولی یکی مثل من که اجتماعی نیستم و ذهنمم آشفته اس تو شلوغی و کار دلم میخواد برم یه جای خلوت گریه کنم تنها باشم 

اینم قبول داری که کار به راحتی پیدا نمیشه با اینکه شهر بزرگم ولی کار خوب پیدا نمیشه من خودمو گول نمی ...

به راحتی کار پیدا نمیشه ولی بالاخره پیدا میشه . یا برو دوره ی مربی گری ورزش یا مهد که حداقل سرگرم بشی . سعی کن دستت تو جیب خودت باشه .بنظرم یه چند جلسه مشاوره برو خیلی بهت کمک میکنه تو خونه موندن هیچ چیزی جز افسردگی نداره پس از یه جای شروع کن خودتو تغییر بده یه ادم اجتماعی شو بخدا همه چیز از خودمون شروع میشه اگه بخوایم میتونیم تو هر شرایطی موفق و پیشرفت کنیم .یکی از اقوامای ما تو جمع نمیومد حرف نمیزد به زور سرش مینداخت پایین سلام میکرد اما یه روز دیدم رفته سرکار خیلی واسه م عجیب بود ماشاالله چیزی هم نگذشته بود اینقد اجتماعی شد بلبل زبون باورت نمیشد ماشاالله الانم ازدواج کرده بازم خودش شاغله دستش تو جیب خودشه . من تو جایگاه شما نیستم که بخوام شما رو قضاوت کنم اما بنظرم بلندشو یه حرکتی بزن بخاطر خودت نه بخاطر کسی بذار سه فرد مفیدی برای خودت باشی 

به راحتی کار پیدا نمیشه ولی بالاخره پیدا میشه . یا برو دوره ی مربی گری ورزش یا مهد که حداقل سرگرم بش ...

میدونم عزیزم همه حرفاتو قبول دارم ولی انگار دست و پام بسته اس افسردگی بهم غلبه کرده 

هی میگم شروع میکنم ولی همش میندازم وقت دیگه بدجور خودمو دست کم گرفتم 

میدونی من خیلی دنبال کار نگشتم همش میگم نیست یا برم یه جایی برای مصاحبه قبولم نکنن تا چند روز به هم میریزم فکر میکنم مشکلی دارم شاید بخاطر مشکلاتم زود رنج شدم 

سرکار رفتن بیشتر از جنبه مالی برای من از نظر اجتماعی شدن دوست پیدا کردن حس مفید و مستقل بودن برام بهتره 

کاش بتونم بلند بشم و کاری کنم