2777
2789

برو دکتر از استخوان پات عکس می گیره که ببینه صفحات رشد بسته شده یا نه؟  لازم باشه دارو بهت می ده 

خودت هم هر روز تو خونه طناب بزنه.  پریدن باعث تحریک صفحات رشد می شه  100 تا صبح بزن 100 تا عصر 

قرص ویتامینی هم پیدا کن که برای رشد مناسب باشه 

مثلا من شربت اشتها آور راسیپ برای بچه ام گرفته ام بعد تو چند ماه به خوبی قد کشید و از اون ریزه بودن بیرون امد 

برای سن شما هم فکر کنم ویتامین خاصی باشه که بتونی استفاده کنی

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان قدت چقدر هست؟ 

یه سری خوراکی ها رو کمتر بخور. قد می سوزونه.  مثلا شکلات و نوشابه و فست فود و سرخ کردنی و ...

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

احتمالش خیلی کمه میتونی بری دکتر غدد از دستت عکس میگیرن اگر صفحه رشد بسته نباشه هنوز شاید بشه ولی با ...

من ۵ ۶ سانتم بشه عالیه

الان تو خیابان حس بدی دارم

مخصوصا وقتی کنار مامان بابامم

قدت چنده؟

قد پدر و مادرت چطور

رشته های ورزشی مثل شنا والیبال بسکتبال خوبن

حجامت مخصوص قد هم اثر داره

خوراکی هم سویق . سنجد . شیربادام. شیرپاستوریزه . کشک . باقالی .مغزیجات .خرما .کنجد . سمنو . کاچی . توت مخصوصا توت خشک . انجیر و انجیر خشک . سیب درختی

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

من ۵ ۶ سانتم بشه عالیهالان تو خیابان حس بدی دارممخصوصا وقتی کنار مامان بابامم

برو دکتر من دخترم متاسفانه زود پری شد ۱۱ سال دکتر هم قبول نکرد متوقفش کنه ولی هورمون رشد داده براش با کلسیوم و آهن برو شاید برای شما هم جواب بده ولی سخت نگیر قد بلند خوبه اما آنقدر که فکر کنی تو زندگیت تاثیری ندارد 

الان قدت چقدر هست؟ یه سری خوراکی ها رو کمتر بخور. قد می سوزونه. مثلا شکلات و نوشابه و فست فود و سرخ ...

۱۷۴ هست😥

اصلا حله حوله نمیخورم

سیب زمینی گریل میخورم

برگرم بدون پنیر میخورم

دیگه چی کار کنم😭😭😭

من خودم تا ۱۸ سالگی قد کشیدم الان ۱۷۰ امبه تایم پریودیت بستگی داره ک کی پریود شده باشی

نمیدونم من از پارسال تا الان ۵ سانت قد کشیدم

فقط پنج شیش سانت دیگه میخوام😥

۱۷۴ هست😥 اصلا حله حوله نمیخورمسیب زمینی گریل میخورمبرگرم بدون پنیر میخورمدیگه چی کار کنم😭😭😭

بسم الله.  دختره قدت که خیلی خوبه.  دیگه زیادتر می خواهی چیکار؟   بزار بتونی کفش پاشنه دار هم بپوشی!