2777
2789

دوستم با یه پسری ۲ ساله تو رابطس 

هروقت دوستم بهش میگه ازدواج اون میگه ما هزار تا رویا بافی کردیم که به ارزوهامون برسیم من شرایط مالیشو ندارم چطوری دختر مردمو بیارم تو خونم با هزارتا آرزو که داره و نتونم هیچکدومو برآورده کنم

بنظرتون پسره داره بهونه میاره یا واقعا حرفاش منطقیه و دختره رو دوست داره!؟ دختره باید تا کی صبر بکنه؟

هرجایی جاش پیش من نیست.

هر پسری که گردن بگیرش خراب باشه اینارو میگه

من نه یلی بودم نه گنگستری اینو زمان و اتفاقای روزگار بهم ثابت کرد 😖💔                                                                                             ولی اینو بگم که ...                                   من بتمنم😂😎🤞🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختره بگه من توقعاتمو کم میکنم راحتر میریم سر خونه زندگیمون بقیه هم کمک میکنن خودمونم تلاش میکنیم میسازیم

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

حرفاش منطقیه

چه اصراری به ازدواج تو شرایط بد هست

باهم تلاشتونو بکنید بعد تو رفاه و شرایط خوب ازدواج کنید

به حرفای نوجوونای این سایتم اهمیت نده که میگن میخواد بپیچونه

پسر عاقله

دوستتم انقدر اصرار نکنه به ازدواج صبر کنه

🦦

دختره همون وقتی که رفت خونه باید قطع ارتیاط، میکرد. تو ای نمک خوابیده. خوذشو بیدار کنه وگرنه روز میرسه که پسره پیام میده دارم عقد میکنم. اخر هفتع و خوشحالم اسن مدت دوست خوبی بودیم برای هم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

حرفاش منطقیهچه اصراری به ازدواج تو شرایط بد هستباهم تلاشتونو بکنید بعد تو رفاه و شرایط خوب ازدواج کن ...

اخه کات ۲ ماهه داشتن و یبارم دوستم بعد کات رفته التماس که برگرد برنگشته 

الان بازم دوستم رفته برگشته و این حرفارو میزنه

هرجایی جاش پیش من نیست.