2777
2789
عنوان

واقعا مردای ایرانی خیلی عجیبن

353 بازدید | 49 پست

من ی همکلاسی داشتم اینترنتی با ی پسر خارجی آشنا شد و پسره بخاطرش اومد ایران و ازدواج کردن 

الانم شهروند ی کشور خارجی شده 

این همکلاسیمون ایرادات ظاهری بزرگی داشت اضافه وزن زیاد اندام زنانه کاملا تخت صورتشم همینطور ولی تو چشم شوهرش زیباست همیشه بهش میگه زیباترین زن و همه جا پشتشه

ولی واقعا اینجا که میای میبینی ی دختر شبیه ماه انوقت شوهرش همش ازش ایراد میگیره

ما بدبختا انوقت باید بی ایراد باشیم مگه میشه

اول خدا رو یافتم بعد خودم و بعد زندگی را💙❤💓فردا ترسناک نیست از نبود آدما نترس خدا میدونه کی رو جای کی بذاره😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره واقعا مردای ایرانی نوبرن نوبر همش هم تقصیر مادر هاست که پسر دوستن

ببین تو همکلاسی منو ندیدی ببینی میفهمی چی میگم

واقعا نقطه قوتی تو ظاهرش نداشت مثل ذاتش

اول خدا رو یافتم بعد خودم و بعد زندگی را💙❤💓فردا ترسناک نیست از نبود آدما نترس خدا میدونه کی رو جای کی بذاره😍

مشکل تربیت پسرهاست

من ی کلیپی دیدم تو اینستا زنده می‌گفت عروس دختری که ما میگیریم باید فلان باشه سرکار باشه سفید باشه دندونام سالم 

انگار داشت برا شاهزاده زن می‌گرفت

لطفاً اگر دیدید نظرم خوب بوده تاپیک های منم بیاید

اینقدر نگو مردای ایرانی همشون بدن خوب هم هست قطعا مثل این جمله هست که یکسری ها میگن همه دخترا خرابن

من نگفتم بد گفتم پرتوقع

اینو مطمئنم 

الان سطح پایین ترینشون ی زن شبیه سیندرلا میخوان

مشکل تربیت پسرهاستمن ی کلیپی دیدم تو اینستا زنده می‌گفت عروس دختری که ما میگیریم باید فلان باشه سرکا ...

دقیقا

میبینی ی خانواده سطح پایین سیندرلا میخوان

جدی پسره از خارج بخاطرش اومد اینجا؟

بخدا

دختره از معمولی ترین دختری که تو خیابون میبینی هر روز پایین تر

توی خارج نگاه کنی خانوما اصلا ارایش نمیکنن. 

ولی وقتی شما میری بیرون همه ارایش کردن . چرا مرد اون جامعه بیاد با یکی که ارایش نمیکنه ؟ صورتش زشت و سیاه و افتاده است؟

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

توی خارج نگاه کنی خانوما اصلا ارایش نمیکنن. ولی وقتی شما میری بیرون همه ارایش کردن . چرا مرد اون جام ...

اول اینکه چرا همه باید ظاهر بین باشن دوم اینکه خود مرده باید ببینی چیه

ب مادر چ مربوطه مرد خودشون ایراد دارن 

این فیلمای پ. ورن میبینن انتظار دارن زن بعد زایمانم اونطور بمونه. 

انتظار هلو دارن بدون پرز و ایراددددد

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم