2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا به بچه هاتون واکسن نزنید. این واکسن ها از هند میاد. فایده که نداره هیچ کلی ضرر داره. من واکسن ۶سالگی دخترم نزدم. به عقب برمیگشتم واکسن دوران طفولیت رو هم نمیزدم.الان حتی دکترین با تجربه و حاذق هک به بچه هاشون واکسن نمیزنن

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
اصلا به بچه هاتون واکسن نزنید. این واکسن ها از هند میاد. فایده که نداره هیچ کلی ضرر داره. من واکسن ۶ ...

این چه حرفیه خانوم محترم

اشتباه راهنمایی نکنید چرا دارین جون مردم و به خطر میندازین

چرا از جامعه پزشکی مایه میذاری؟؟

چرا معیار شما از پزشک با تجربه واکسن شده؟ این چه توهین بزرگی به جامعه پزشکی 

شما اصلا حق این رو ندارین از طرف جامعه پزشکی حرفی بزنید

خیر حرف شما از ریشه غلطه

این چه حرفیه خانوم محترماشتباه راهنمایی نکنید چرا دارین جون مردم و به خطر میندازینچرا از جامعه پزشکی ...

الان دیگه همه آگاه شدن.  الان چندین هزار کودک دیگه در ایران واکسن نزدن. فقط یه موردش رو بهت میگم برو تلگ ام گروه تجربیات وعوارض واکسن . اونجا متوجه میشی

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
الان دیگه همه آگاه شدن. الان چندین هزار کودک دیگه در ایران واکسن نزدن. فقط یه موردش رو بهت میگم برو ...

کاملا داری اشتباه میکنی کاملا

این حرف غلط رو جایی بازگو نکن یعنی چی واکسن نزنید ؟

این حرف غلطه خانوم غلطه 

اینطوری فقط به جامعه پزشکی و علم ما توهین میکنید

تب تورم خارش تنگی نفس تورم پلک لب علائمی نداره؟؟؟

عزیزم بردم دکتر نئوتادین داد با دو تا پماد خداروشکر خوب شد همه اون علائمو داشت 

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد