2777
2789
عنوان

ولخرجی لطفا بیایین کمک

106 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من خیلی ادم ولخرجیم ی چیزی میگم ی چیزی میشنوین همش دارم اتواشغال میخرم هرچی پول دستم میاد میدم ب اتواشغال الانم کلی بدهکارم لطفا کمکم کنید یاد بگیرم چطور درس شم پس انداز کنم دارم نابود میشم

منم ولخرج بودم تااینکه افتادم تو بدهی و بی پولی محض

ببین کم کم بدهی ادم رو عادت میده به صرفه جویی و قناعت فقط ی جوری جلوش رو بگیر تا خیلی بیشتر بدهی هات به چشم نیومده 

لیست بنویس و برو بیرون خریپ خودت رو مقید کن فقط اونا رو بخری

اونفدر تنوع تو بازارها هست که مفرحین بی درد هم شاید نتونن همشو بخرن 

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

منم ولخرج بودم تااینکه افتادم تو بدهی و بی پولی محضببین کم کم بدهی ادم رو عادت میده به صرفه جویی و ق ...

من الان بدهی دارم خیلییی زیاد بی پولم هستم از پس هیچی برنمیام درستم نمیشم همش میرم میخرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا حساب داشته باش، یکی رو مثلا دوتومن بزار برای خرج کردن کل ماه و بقیه پولتو توی اون یکی حساب نگهدار که نه رمز دوم داشته باشه نه موبایل بانک، کارتتم توی خونه باشه دنبالت جایی نبر

ماه های اول سخته بعدش عادت میکنی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
دوتا حساب داشته باش، یکی رو مثلا دوتومن بزار برای خرج کردن کل ماه و بقیه پولتو توی اون یکی حساب نگهد ...

همین کارو کردم از زیر سنگم ک شده پیداش کردم و خرجش کردم اصلا نمیدونم چطور خودمو درس کنم 😭

من الان بدهی دارم خیلییی زیاد بی پولم هستم از پس هیچی برنمیام درستم نمیشم همش میرم میخرم

وام و قسط و بدهی هات رو اول ماه پرداخت کن که دیگه بی پول بشی.

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

همین کارو کردم از زیر سنگم ک شده پیداش کردم و خرجش کردم اصلا نمیدونم چطور خودمو درس کنم 😭

جوی باش ، نمیدونم و نمیتونم یعنی چی

کنترل خودتو به دستت بگیر

نکن 

همین

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
وام و قسط و بدهی هات رو اول ماه پرداخت کن که دیگه بی پول بشی.

اره راست میگی بایدپولو بدم جای وام تا دیگه چیزی نمونه برام پولم نداشته باشم میرم نسیه میارم قسطی میارم میلیونی یعنی بدهکارم 

وای نه من تهش فقط پولای خودمو خرج کنم اصلا از بدهکار شدن خوشم نمیاد شاید تو کل زندگیمم حتی یکبار از کسی قرض نگرفتم مگر برای موارد ضروری اونم فقط از کسانی که بهشون خیلی قرض داده باشم

اما خب منم مثل شمام تو سال حداقل پنجاه تومن میدم خرت و پرت از همونا که ب قول اینستا دیگه ولخرجی نمیکنم فرداش ی مثلا :برش دهنده ی تخم مرغو میخرم یا انواع قلم طراحی ناخن😆باطری فلان جاروی فلان گردگیر بیسار

جوی باش ، نمیدونم و نمیتونم یعنی چیکنترل خودتو به دستت بگیرنکن همین

مشکلم اینه هیچ کنترلی رو خودم ندارم عقل ندارم بخدا من موندم و کلی بدهیییییق و بی پولی با اتواشغالی دورم و کمدای پراز لباس 

وای نه من تهش فقط پولای خودمو خرج کنم اصلا از بدهکار شدن خوشم نمیاد شاید تو کل زندگیمم حتی یکبار از ...

دقیقا من بیشتر لوازم اریشی بهداشتی لباسسس این اتواشغالا میخرم محصولات پوستی گرون و استفاده هم نمیکنم لباسای اتو اشغال

بازار نرو تا وقتی نیاز نداری

نمیرم وقتیم میرم خون جلو چشمو میگیره نمیفهمم جیکار میکنم ب خودم ک میام میبینم چ غلطی کردم ولی خب الان تو بی پولی و قرض زیاد افتادم