هرجامیری بابک نرو خواهر دسته گلم وداشتن میکشتن خاک برسرشون اینقد خونریزی میکرد که لباساش و مینداختن دور واااای چه روزای بدی بود دکتر خودشم نمیومد بگه چه غلطی کرده همشون پشت هم بودن ایشالا اونجا خراب شه روسرشون
خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من كلا ترجيح ميدم بيمارستان مجهز تري بره ادم حتي دولتي ،بيمارستان شهريار كه مثلا خصوصيه سر كارون اون زايمان طبيعي رايگان انجام ميده بيمارستان ايرانشهرم همينطور
اره والا بابك اصا به نظر من زايشگاهه نه بيمارستان به به شخصه ترجيح ميدم يه جا زايمان كنم كه مثلا دستگاه ان اي سيو اينارو داشته باشه برا بچه يا خودت اگه مشكل پيش اومد ميلادم مجهزه
میلاد روزی ۲۰ تا ۳۰تا زایمان انجام میشه توش بابک هیچی نداره داخلشم کثیف اتاقاش افتضاح دکتر گلستان فس ...
از در وروديش معلومه بابا حالا كثيفي به كنار اين كه تجهيزات نداره خيلي بده دوستم مادران كه مثل بابكه سزارن كرد بعدش حالش بد شد به خاطر اين كه اي سيو نداشت بردنش بعد عمل سريع با امبولانس بيمارستان ارتش اصا يه وضعي بيچاره اصا نميدونست تجهيزات ندارن