دوستم دانشجوی اتاق عمله دوست پسرش دانشجوی پزشکیه،من خودم تجربه نداشتم ولی دربارهی پسرای پزشکی خیلی بد شنیدم که ببخشید لاشین و میرن طرف دخترای پیرا برای سواستفاده،ولی از پسره چیز بدی ندیدیم تا حالا خیلی ایده آل بنظر میاد،میدونم دختره آدمی نیست که بخاطر دانشجوی پزشکی بودن با طرف باشه،واقعا از اخلاق و رفتار پسره خوشش اومده و بهش علاقه مند شده،اگه پسره هدف سواستفاده داشته باشه خیلی ضربه میخوره،چجوری میتونه بفهمه قصدش ازدواجه یا نه؟ به جز اینکه بیاد خواستگاری راهی نیست؟ چون هنوز شرایط ازدواج ندارن دوتاشون ۳ سال از درسشون مونده. نگین به تو ربطی نداره و از این حرفا رابطه ما فرق داره مثل خواهریم و رک همه چیو به همدیگه میگیم همین دوستم پارسال من رو از یه رابطه اشتباه مشابه نجات داد
یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمیشناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۲_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن ۳_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۲_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن ۳_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
خیلیا ضربه دیدن واقعا کاش خانواده هاشون اطلاع پیدا کنن این راه خوبه
#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمیخواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسانتر میکنم 💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که میخواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠 |🌱✨مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هلیرحمالمالکاِلَاالمَملوُک؟ ✨️ 👑#تقوا یعنی مراقب خودت باش
خیلیا ضربه دیدن واقعا کاش خانواده هاشون اطلاع پیدا کنن این راه خوبه
درضمن بودن کسایی که خود پسره مشکلی نداشته اما بعدها خانوادش با این ازدواج موافقت نکردن و فقط وقت دختر رو تلف کردن. پس بخاطر اینم هست که گفتم خانواده ها باید رسما درجریان باشن
#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمیخواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسانتر میکنم 💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که میخواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠 |🌱✨مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هلیرحمالمالکاِلَاالمَملوُک؟ ✨️ 👑#تقوا یعنی مراقب خودت باش