2777
2789

خانوما من ۲۰ سالم بیشتر نیست بعد بحث ازدواج اینا میشه من خیلی از این موضوع اذیت میشم مثلا خواستگار میاد دکتر مهندس هم باشه ردش میکنم چون  فعلن خودمو آماده ی این  رو مسئولیت نمیبینم و به نظرم زوده هنوز میخوام از مجرد بودنم لذت ببرم .خونوادم هم اصلا مجبورم نمیکنن  میگن انتخاب با خودته ولی من اینطوریم ک یکی بیاد خواستگاری تا چند روز فکرم درگیره و استرسی میشم نمیدونم چرا🤦🏻‍♀️درس و کار بهونه کردم ولی به نظرتون تا چهار پنج سال دیگه امکان داره نظرم عوض بشه اخه من ادمای دور و برمو ک میبینم واقعا ندیدم کسی بعد ازدواج خوشبخت شد همش بدبختی بوده .کسی میشناسید قبل از ازدواج اینطوری بوده؟🥲

همه حرفات درسته و طبیعی بجز جمله اخرت

ادمی ندیدم بعد ازدواج خوشبخت بشه

چون ادمای اطرافت بدبخت شدن فکر میکنی ازدواج باعث بدبختیه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

با چشم باز انتخاب کن 

عجله هم نکن 

۲۰ خیلی زوده بالای ۲۵ خوبه

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب آدم اینارو میبینه نظرش عوض میشه کلن🥲💔

خب دایره دیدت و وسیع تر کن

۴ نفر هم ک پیشرفت کردن بعد ازدواج ببین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اره دقیقا منم نظرم اینه ک بالا ۲۵ ازدواج کنم

سنت کمه در کل 

همین ۵ سال خیلی اثر داره رو زندگیت

اینقدر دیدت و ملاک های ازدواجت تو این ۵ سال عوض میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سنت کمه در کل همین ۵ سال خیلی اثر داره رو زندگیتاینقدر دیدت و ملاک های ازدواجت تو این ۵ سال عوض میشه

واقعا ..امیدوارم همینطور باشه ممنونم بابت حرفات🥲💙

به نظر من انتخاب درست و عاقلانه ملاک خوشبختیه بعد از بیست سن دیگه یه عدده به اینم فکر کن که الان بیست سالته داری خواستگار دکتر و مهندس رد میکنی ممکنه به ۲۵ رسیدی دیگه مورد مناسبی برات پیش نیاد . با دلیل و منطق درست اگر رد کنی درسته این که نثلا اخلاقش خوب نباشه یا مساله ای رو درش نپسندی نه این که ندید قبدل نکنی بگی چون ۲۰ سالم هست 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
به نظر من انتخاب درست و عاقلانه ملاک خوشبختیه بعد از بیست سن دیگه یه عدده به اینم فکر کن که الان بیس ...

مشکل همینه گیر کردم اصن سنم کمه ی جورایی انتخاب کردن واسم سخته از اونور هم خیلیا میگن سنت بره بالا توقعاتت کمتر میشه