خانوما من ۲۰ سالم بیشتر نیست بعد بحث ازدواج اینا میشه من خیلی از این موضوع اذیت میشم مثلا خواستگار میاد دکتر مهندس هم باشه ردش میکنم چون فعلن خودمو آماده ی این رو مسئولیت نمیبینم و به نظرم زوده هنوز میخوام از مجرد بودنم لذت ببرم .خونوادم هم اصلا مجبورم نمیکنن میگن انتخاب با خودته ولی من اینطوریم ک یکی بیاد خواستگاری تا چند روز فکرم درگیره و استرسی میشم نمیدونم چرا🤦🏻♀️درس و کار بهونه کردم ولی به نظرتون تا چهار پنج سال دیگه امکان داره نظرم عوض بشه اخه من ادمای دور و برمو ک میبینم واقعا ندیدم کسی بعد ازدواج خوشبخت شد همش بدبختی بوده .کسی میشناسید قبل از ازدواج اینطوری بوده؟🥲
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
به نظر من انتخاب درست و عاقلانه ملاک خوشبختیه بعد از بیست سن دیگه یه عدده به اینم فکر کن که الان بیست سالته داری خواستگار دکتر و مهندس رد میکنی ممکنه به ۲۵ رسیدی دیگه مورد مناسبی برات پیش نیاد . با دلیل و منطق درست اگر رد کنی درسته این که نثلا اخلاقش خوب نباشه یا مساله ای رو درش نپسندی نه این که ندید قبدل نکنی بگی چون ۲۰ سالم هست
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚