چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
من پسرم نان میخورد خیلی جوش میزد و مدفوعش سبز شده بود بعدا فهمیدم بخاطر آهنش هست منم بی تجربه بودم برداشتم آپتامیل دادم بعد دو سه ماه دوباره نان شروع کردم و خیلی خوب بود
ولی بقیه شیر خشکا یادم نمیاد این وسطا ببلاک هم دادم به شدت اسهال میشد اونم قطع کردم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دخترای من هر دو دقیقا اینجوری بودن با آپتامیل اسهال و با نان یبوست میشدن من خیلی شیرخشک امتحان کردم سر دختر اولم آخرش گیگوز بهش ساخت برا دومی هم اول آپتامیل دادم دیدم اینم اسهال شد دیگع فورا گیگوز خریدم
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.