2777
2789
عنوان

نوسان گیری روزانه طلا

167 بازدید | 12 پست

خانماکسی هس که باهاش کارکنه باسایت هیواگلداین نمودارچارت فرازکارباهاش سخته اصلاازنمودارسردرنمیارم بدون نمودارهم که انجام دادم ضررکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا خیلی سخته من کار کردم ریسکش بالاس البته من تو فارکس کار کردم

ازروی نمودارخریدمیزدین؟من توشروع نیم واحدی زدم بااینکه یک میلیونوصدوپنجاه تومن بود.بااین حال ۲تومن تویه روزضررکردم

ازروی نمودارخریدمیزدین؟من توشروع نیم واحدی زدم بااینکه یک میلیونوصدوپنجاه تومن بود.بااین حال ۲تومن ت ...

آره من نمیدونم برنامه ای ک میخری چجوره 

من بیشتر ارز خرید میزدم عالی بود اما طلا ضرر میکردم چون تحلیل میخواد باید بلد باشی 

آره من نمیدونم برنامه ای ک میخری چجوره من بیشتر ارز خرید میزدم عالی بود اما طلا ضرر میکردم چون تحلیل ...

میشه بگین چجوریه ارزروتحلیل نمیخواد؟مثلاتوارزچقدرسودمیداد،سرمایش چقدره ببخشیدسوالام زیادشد

میشه بگین چجوریه ارزروتحلیل نمیخواد؟مثلاتوارزچقدرسودمیداد،سرمایش چقدره ببخشیدسوالام زیادشد

ببین برو تو یوتیوب بزن آموزش فارکس بشین نگاه کن بر اساس کندل و نمودار تو میتونی خرید بزنی یعنی ارز اگر پایین بیاد تو خرید بزنی بالا هم میره خرید بزنی 

اون موقع با ۵۰۰هزار میشد اما الانو نمیدونم من رفتم سر کار ول کردم اما الان باز بیکار شدم امکان داره بازم شروع کتم 

چن سالته جسارتا؟