2777
2789
عنوان

وکس برای پاکسازی صورت

61 بازدید | 8 پست

خانومها، من صورتم پر موی ریز هست که نازکه و کوتاهه... ولی پوستم بشدت منافذش پره و خودم تو آینه می بینم. چقدر خراب شده واقعا.

وکس مناسب صورت من چی خوبه بگیرم؟

وکس مناسب پوست شما نیست اون کرکی ها هم اگر مشکی نیستن عیبی نداره با یه شیور میشه یکم کوتاه کرد یا حتی تیغ شیو 

وکس صورتت در بلند مدت چروک و شل میکنه منافذتم بازتر 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

وکس مناسب پوست شما نیست اون کرکی ها هم اگر مشکی نیستن عیبی نداره با یه شیور میشه یکم کوتاه کرد یا حت ...

پس با چی پاکسازی کنم؟ تو منافذش پر چربیه. البته صورتم جوش نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

میگن پوست صورت رو افتاده میکنه

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

پس با چی پاکسازی کنم؟ تو منافذش پر چربیه. البته صورتم جوش نداره

سلام عزیزم خوبی؟تاپیک های prp رو قفل کرده بودی مجبور شدم اینجا پیام بدم.شما با prp باردار شدی یا اصلاح سبک.دکتر من هم گفته prp کن.میخوام ببینم موثره یا نه

۴۰ سالمه برا بچه دوم ذخیره تخمدانم هم ۰.۱

سلام عزیزم خوبی؟تاپیک های prp رو قفل کرده بودی مجبور شدم اینجا پیام بدم.شما با prp باردار شدی یا اصل ...

پی آر پی تخمدان انجام دادم ذخیره ام از ۰.۴ به ۰.۲ رسید اما سه ماه بعد از پی آر پی ، حامله شدم طبیعی. من اصلاح سبک رو هم از ماه دوم به بعد انجام میدادم عزیزم. مخصوصا خواب ساعت ۲۲ و تمرین آرامش داشتن و فراموش کردن باردار نشدن خیلی موثره بنظرم. دکترم گفته بود پی آر پی انجام میده ولی معلوم نیست و من دل نبندم. اما من بعدش حامله شدم

ممنون گلم.برام دعا کن

برات دعا کردم از ته دل چون واقعا میدونم چه شرایطی داری... فقط آرامش داشته باش و فکر نکن. از این آرامش برات چیزی مهمتر نیست عزیزم ❤️