2777
2789

من کنکوری 1405 هستم،یعنی امسال میرم دوازدهم،نه تست یازدهم رو زدم نه دهم،فوق العاده نگرانم نمی‌دونم حتی از کجا شروع کنم و اگر بخوام شروع کنم خب چه کتاب تستی برای هر درس بگیرم و آیا دوره آموزشی برای تدریس تهیه کنم یا نه و یه عالمه سوال و نگرانی از این دست دارم،هیچ مشاور کنکوری نمیشناسم و از مشاور کنکور خاطره خوبی ندارم چون عملا یه دوره که ازشون کمک گرفتم هیچ کار نمیکردن،لطفا خواهرانه راهنماییم کنید که برای هر درس ،شیمی و فیزیک و زیست و ریاضی ،از کدوم پایه و کدوم کتاب تست شروع کنم،خدا خیرتون بده الهی😓💔

سلام عزیزم من امسال بازدهم تجربی میرم ولی چون دهم رو خوب خوندم و منبع برای یازدهم خریدم بهت میگم

دهم

ریاضی: هر سه سال نشر الگو( اگه تجربی هستی ریاضی نیستی هم آمار و گسسته باز هم الگو)

هندسه: هر سه سال نشر الگو

فیزیک:هر سه سال خیلی سبز

شیمی: هر سه سال مبتکران

اگه رشته ات تجربیه زیستو از بقیه بپرس ولی دوستام خیلی سبز داشتن دهم رو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.