2777
2789

شوهرم رفته تهران سرکار بعد چند شب پیش به یه دختر که دو دختر قبلیش بوده پیام داده باهم چت کردن پیامای بدیم دادن سه روز باهم بودن من بعد متوجه شدم یعنی خودم فهمیدم از روبیکا و.... حالم خیلی خیلی بده تو این شرایط سخت ورشکستگی مالی که داریم شوهرم رفته بود تهران سرکار چون طلبکارا دنبالشن و ابنکه چند ماهه خیلی دروغ میگه بخاطر همین دروغاش ورشکست شدیم 

الان دو روزه زنگم میزنه جوابشو نمیدم پیام میده میگه پشیمونم ببخشمو ولی نمیتونم چون خیلی تا حالا دروغ گفته یعنی فقط خیانتش نیس مواد ناس مصرف میکنه  از همه اینا به کنار دلم له له میزنه واسه صداش واسه بغلش دلم خیلیی تنگشهه😭😭همش میگم فقط طلاق حتی اگه اشتیم بخوام کنم مراحل طلاقو میرم تا زهر چشم بگیرم حالا بچه ها بنظرتون چیکار کنم درس عبرت بشه براش تا عمر داره یادش بمونه بنظرتون جدا بشم یا بهش فرصت بدم 🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثلاً چ کارایب کنم که خیلیی اذیت بشه

همین که داری اسم طلاق رو میاری خوبه 

بترسونش بگو اصلا نمیبخشم کوتاه نمیام تا خوب بترسه 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏

کسی که یه بار خیانت میکنه،باز هم تکرار میکنه...چون دیگه قبح کار براش ریخته....اگه بهش فرصت دادی و دیدی دوباره خیانت کرد،تعجب نکن

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

مثلاً چ کارایب کنم که خیلیی اذیت بشه

به نظرم حق طلاقت رو بگیر....که اگه اشتباهی کرد،خواستی جدا بشی حداقل راحت جدا بشی...برای گرفتن حق طلاقت هم قانونی انجام بده همه چی رو....که بعدا مشکلی پیش نیاد

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

دله منم دوس ندارم اینجوری باشم

خانم اینکه خیانت دیدی و بعداون همه آزار بازم دوستش داری بنظر من جای تحسین داره نه ملامت این نشونه عشق ناب شما به اون همسر بیمعرفتت هست ایکاش همسرت هم میدونست اینو که مطمئنا میدونه این دوست داشتنهای بلاشرط خیلی مقدسه امیدوارم هرچه زودتر همسرتون هم سر عقل بیاد و زندگیتون همون انسجام قبلی و پیدا کنه.🙏

مـادر.مـادر.مـادر...

خانم اینکه خیانت دیدی و بعداون همه آزار بازم دوستش داری بنظر من جای تحسین داره نه ملامت این نشونه عش ...

🥺😔احساس من خیلی پاکه عشق من واقعا خالصانه هستش به همشون ثابت شده شبی که همسرم واسه اولین بار بع اون خانم پیام داد من احساس کردم به مادرشوهرم گفتم باید خونه جور کنیم منم برم پیشش چون اصلا احساس خوبی ندارم و متعجب تر اینکه اونشب من تا ساعت سه نصف شب بیدار بودم دقبقا تا همون تایمی که باهم پیام میدادن من از دلتنگی و استرس اشک میریختم روزه بعد به دلم افتاد یه قضیه ای هست خطشو هک کردم و دیدم، من فقط به خاطر احساس کردم وگرنه تا حالا خیانت ندیدم و همیشه همسرم قربون صدقه و دوستم داشته حداقل بهم اینو نشون میداده واقعا من نه لحاظ ظاهری چیزی کم دارم و نه راه دیگه که میتونه ارزوی هرکسی باشه ولی دله من پیش همین مرده که منو انقدر اذیت کرده این دفه ادبش میکنم و سرنوشتمونو خودش رقم میزنه با رفتارش مشخص میشه که واسه من تلاش میکنه یا نه

🥺😔احساس من خیلی پاکه عشق من واقعا خالصانه هستش به همشون ثابت شده شبی که همسرم واسه اولین بار بع او ...

ببخشید آبجی من کاربر آقا هستم ولی این تاپیک شما منو تحت تاثیر قرار داد. ببین خانم ما مردا وقتی ببینیم همسر پارتنر یا هر کسیکه تو رابطه هستیم باهاش همیشه دم دست مونه. هر خطایی که میکنیم راحت میبخشه یا بدتر از اون نادیده میگیره و بازم عاشقانه دوستمون داره بجای این عشق ناب اون بهمون ثابت بشه، بالعکس توهم میزنیم که حتما بدون من نمیتونه زندگی کنه همین میشه که شروع به سرکشی و یاغیگری میکنیم البته این شامل همه مردا نمیشه ها... بلانسبت داره...شما هم سعی کن بجای وابسته شدن دلبسته همسرت باش واینبار سفت و سخت ایستادگی کن ‌‌‌و به هیچ عنوان کوتاه نیا امیدوارم زودتر از اونیکه فکرشم کنی گره زندگیت باز بشه.🙏

مـادر.مـادر.مـادر...