2777
2789

امروز  یاد زمستون سال 1384 افتادم تقریبا 7-8 ساله بودم

روز جمعه بود هوا سرد بود و بخاری روشن ♨️

ساعت حدودا 09:00 صبح

از خواب بیدار شدم و با اشاره مادرم رو به رو شدم که برم حموم 🚿

از حموم در اومدم، به قدری سردم بود🥶به صورت حوله پیچ🧖

نزدیک بخاری شدم که یکم گرمم بشه تا لباسام👔 رو بعدش بپوشم

داشتم از گرمای بخاری لذت می‌بردم که شکمم با بخاری برخورد کرد 🥵و یک خط حدودا 5 سانتی از روی سوختگی ایجاد شد

چیزی نگذشت که به شدت داشتم اذیت میشدم و درد می‌کشیدم و گریه میکردم و داد میزدم 😖

مادرم خمیر دندون مالید روش و یکم آروم شد ولی فاییده نداشت و دوباره شروع شد و نگاهش میکردم یبا تمام وجود درد رو احساس میکردم !

( حدود دو هفته بخاطر تمیز کردن تلویزیون با پارچ آب که منجر به سوختنش شده بود از بازی کردن با پلی استیشن محروم شده بودم )

مادرم گفت حالا که تنبیه شدی تا شیطنت 😈 نکنی اجازه داری با پلی استیشن بازی کنی!

از اونجایی که عاشق بازی کردن بودم با این که داشتم درد می‌کشیدم

تو اوج درد و سوزش خوشحال شدم و لبخند زدم 🥹

رفتم سراغش روشن کردم اولش تو جام وول می‌خوردم و اینور اونور میشدم چون درد داشتم

بعد از 1️⃣0️⃣ دقیقه ⏰که غرق بازی شده بودم دیگه اذیت نمی‌شدم

هیچ دردی رو حس نمی‌کردم

فقط داشتم لذت می‌بردم از بازی کردن!

خوشحال از این که دو تا داداش بزرگ ترمم بخاطر شرایطم نمیومدن بخوان بازی کنن🤪

صبحونه🍳 نخورده بودم مامانم ناهار اوکی کرد واسم و رفتم نشستم شروع کردم به غذا 🍛خوردن مثل یک نبض داشت شکمم میزد

همین که به زخم سوختگی نگاه کردم و بهش توجه کردم یه کوچولو دست زدم بهش دوباره دردش شد و اذیتش شروع شد و نفهمیدم چجوری غذا خوردم بدو بدو خمیر دندون رو زدم و نشستم دوباره بازی🎮 کردم چند ساعت و دوباره درد رو متوجه نشدم 😊

ممنون از این که تا اینجا خوندید 😊

تو این دنیا همه جور درد وجود داره به طرز مختلفی میتونیم احساسش کنیم !

درد جسمی، روحی ، عاطفی ، زندگی ، سخنی ها ، اذیت ها و ....

تمام احساس ها تو این دنیا وجود دارند که ما نسبت به شرایط و ... حسشون کنیم

گاهی اوقات مجبور میشیم حس کنیم

گاهی اوقات باعث میشیم!

هدفم از گفتن این خاطره قدیمی این رود که بگم

موقع سختی ها اگر تمام تمرکز و فکر و وجودمون رو به سختی بدیم فقط شدت اون درد و سختی رو افزایش میدیم !

هر چقدر به مشکلات و درد و سختی و .. فکر کنیم

فقط بیشتر حسش میکنم

بیشتر اذیت میشیم

بیشتر درد میکشیم

هر چقد انگولکش کنیم بیشتر خودمون رو عذاب میدیم

هر چقدر بهش بها بدیم و بهش فکر کنیم در واقع از همه جوانب شدتش رو بیشتر میکنیم

با توجه کردن بهش مدتش رو هم بیشتر میکنیم !!

سختی ها باعث پیشرفت ما میشن باعث قوی تر شدنمون میشن!

اون سختی و دردی که تو اون سن و اون روز کشیدم بعد از چند سال این درس رو بهم داد که به مشکلات فکر نکنم !

به کار درست و راه درست فکر کردن رو یاد بگیرم

و مهم ترین چیزی که یاد گرفتم این بود که

به هر چیزی فکر کنم همون چیز رو به‌شدت افزایش میدم

این موضوع   یک قانون کلی تو این دنیاست که به هرچیزی فکر کنیم نسبت به همون حس و انرژی ای که با فکر کردم تولید می‌کنیم همون قدر دریافت میکنیم

ما چیزی هستیم که بهش فکر میکنیم

چه بهتر همیشه به چیزای خوب فکر کنیم 😊تا لبخند روی لبمون و شادی توی قلبمون بیاد 😊

ممنون از این که وقت با ارزشتون رو گذاشتید و خوندید !

دلتون شاد و لبتون خنددوووون

زندگیتون سرشار از موهبت الهی و عارامش و کلی انرژی مثبت

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی قشنگ تایپ کردی عزیزم 😍🥰 واقعن درسته آفرین بهت 

امیدوارم خداوند بهترینهای دلت رو برات رقم بزنه و هیچوقت هیچ سختی یی تو راهت نباشه 🙏🏻💚🌱

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

این داستان: از مشکلات شکلات بسازیم

شکلات هم تلخ و شیرین داره 🙂

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

واقعا تاپیکت چیزی واسه گفتن داشت 👌👌مرسی👍👍

ممنون از نگاه زیبا و نظر خوبتون 🙏 🌹 

عجب خاطره ای😄 و چه نتیجه گیری خوبی ✅️

من تازه بهار ۸۴ متولد شدم😅

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

خیلی قشنگ تایپ کردی عزیزم 😍🥰 واقعن درسته آفرین بهت امیدوارم خداوند بهترینهای دلت رو برات رقم بزنه ...

ممنون از نگاه زیباتون و نظر لطفتون 🙏 🌹 

نمیشه گفت هیچوقت سختی میاد تو مسیر زندگی 

سختی ها در کنار اسونی ها قرار گرفته 

گاهی اوقات برای آسون شدن و لذت بردن از زندگی باید سختی کشید 

مثل کرم داخل پیله ای که سختی می‌کشه و نتیجه اش میشه پروانه ی زیبا 🌹

عجب خاطره ای😄 و چه نتیجه گیری خوبی ✅️من تازه بهار ۸۴ متولد شدم😅

ممنون از نگاه زیبات 🌹

انشاالله که زندگیت سرشار از موهبت الهی باشه و سلامت باشی 

عالی بود اسی

ممنون از نگاه زیبا و نظر لطفتون 🙏 🌹 

ممنون از نگاه زیباتون و نظر لطفتون 🙏 🌹 نمیشه گفت هیچوقت سختی میاد تو مسیر زندگی سختی ها در کنار اس ...

بله درسته واقعن جدا از قلم خیلی فهمیده و واقع بین هست.کلی انرژی مثبت ازت گرفتم 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

ممنون از نگاه زیبات 🌹انشاالله که زندگیت سرشار از موهبت الهی باشه و سلامت باشی

متشکرم 

همچنین شما 

چقدر هم قشنگ نوشتید موقع خوندنش ناخودآگاه لبخند میزدم

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند