2777
2789

اومدم توی تاپیکشون بنویسم عاشق گویش ترک زبانانم و ارزومه یاد بگیرم که دیدم تاپیک قفل شده .. گفتم کامنت ها رو بخونم لذت ببرم که دیدم هنوز افرادی رو تو جامعه داریم که گویش ها رو مورد تمسخر خودشون قرار میدن و احساس غرور و شعف هم دارن ..ترک ها مردمی هستن که هر جا باشن با زبان خودشون با هم حرف میزنن و این قضیه رو چیپ نمیبینن برعکس اغلب قومیت ها...لطفا با حرف های نابجا ،سطح شعور و فرهنگ خانوادگیمون رو به بقیه ثابت نکنیم

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊
اسی کمالاتتو دوست دارم🥰

ممنون عشقم قطعا در خودتون این کمالات وجود داره که در من هم تونستین ببینید

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با اینکه با ترک ها اصلا برخوردی نداشتم و خیلی دلم میخواد برم تبریز ولی گویش شون رو دوست دارم خودمم شمالی ام.

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

فقط نمیدونم چرا بقیه زیاد باهاشون ارتباط نمیگیرن یه اخلاق خاصی دارن فقط با خودی خوبن 

بسلامتی 3 لاشی    قاضی، متهم، ناشی.                       بسلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم، عشقم.                       بسلامتی 3 کس    ناموس، رفیق، وطن.                       بسلامتی 3 همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم.                     بسلامتی 3 مکان    خونه، قبرم، قلبش❤️🥂🥂🥂🥂

من دورگه ترک و شمالی هستم. غیرت و خانواده دوستی ک تو ترکا دیدم هرگز تو شمالی ها نیست.میگن ترک ها عاش ...

با ترک ها برخوردی نداشتم ولی گویش شون رو دوست دارم بنده شمالی هستم همه خانواده دوستن. خوب و بد تو هر قومی هست

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

با ترک ها برخوردی نداشتم ولی گویش شون رو دوست دارم بنده شمالی هستم همه خانواده دوستن. خوب و بد تو هر ...

گیلان هستین؟

عزیزم قطعا همینطوره .ولی ترکا تعصب عجیبی رو خانواده دارن.

نمیدونم منظورم و چطور برسونم

گیلان هستین؟عزیزم قطعا همینطوره .ولی ترکا تعصب عجیبی رو خانواده دارن.نمیدونم منظورم و چطور برسونم

نه مازندرانم