2777
2789
عنوان

کادو تولد برای دوستتون چی میخرین

71 بازدید | 6 پست

سلام  دوستان. چهارشنبه هفته اینده تولد دوستمه نمیدونم چی براش بخرم من و اون تقریبا هم سنیم و 34سالمونه و همکارم هستیم ماه پیش تولد من بود اومد در خونمون سوپرایزم کرد یه دسته گل خیلی قشنگ و بزرگ با یه کیف شیک و گرون برام خریده بود . حالا من حیرونم چی براش بگیرم از یه طرف وضع مالیش خیلی خیلی خوبه گوشی و ساعت و ایرپادش آیفونه لباسا و کفشاش همیشه مارک میپوشه حالا من با یک یک و پونصد چی بخرم که به چشم بیاد چون مهمونیشم بزرگه و خیلی از دوستای دیگش هم که همه پولدار هستنم هستن من تو جمعشون اضافیم  

من لاغر میشوم.. میتوانم ... میتوانم...میتوانم .... وزن اولیه101 کیلو  من باید بشم 65 کیلو... من لاغرم از امروز که 27 فروردین 1402 هست قسم میخورم که بزودی به وزن ایده الم میرسم و به خودم و اراده ام افتخار میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایفون 13

بسلامتی 3 لاشی    قاضی، متهم، ناشی.                       بسلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم، عشقم.                       بسلامتی 3 کس    ناموس، رفیق، وطن.                       بسلامتی 3 همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم.                     بسلامتی 3 مکان    خونه، قبرم، قلبش❤️🥂🥂🥂🥂

ایفون 13

یاخدا

من لاغر میشوم.. میتوانم ... میتوانم...میتوانم .... وزن اولیه101 کیلو  من باید بشم 65 کیلو... من لاغرم از امروز که 27 فروردین 1402 هست قسم میخورم که بزودی به وزن ایده الم میرسم و به خودم و اراده ام افتخار میکنم