2777
2789
عنوان

مامانای عزیز لطفاً صادقانه و با دقت به این سوال پاسخ بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 36 پست

بچه وقتی کتک بخوره از هیچی نمیترسع ولی وقتی کتک نخوره همیشع ترسع کتک خوردن رو دارع 

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچت چند سالشه ؟ 

چیکار کرده میخای بزنیش 

من دخترم ۳سال ونیمشه نزدمش تاحالا فقط اشتباهاتشو چشم پوشی میکنم و تاجایی که بتونمم کارای خوبشو تشویق 

ولی شوهرم یه چندباری دعواشون شده زیاد و زده 

من مخالف صد درصدی کتک زدن کودکانم 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

من مادر ی بچه دو سالم دخترم همه مدل خراب کاری کرده ولی نزدم تا حالا 

ب جز اینکه جدیدا شلوارشو در میاره و مای بیبی شو باز میکنه 

دو سه بار سر اینکارش کنترل شده زدمش ولی فایده ای نداره 

واقعا موندم چیکار کنم 

تو جمع یهو شلوارشو در میاره و مای بیبشو باز میکنه

من مادر ی بچه دو سالم دخترم همه مدل خراب کاری کرده ولی نزدم تا حالا ب جز اینکه جدیدا شلوارشو در میار ...

کنترل شده زدم اصلا معنی نداره

واقعا چطور به خودت میگی مادر و بچه رو کتک میزنی

مگه بچه دو ساله چقد عقل ش میرسه 

کنترل شده زدم اصلا معنی ندارهواقعا چطور به خودت میگی مادر و بچه رو کتک میزنیمگه بچه دو ساله چقد عقل ...

بله ک میرسه 

دردمم همینه ک همه چیو می فهمه و درک میکنه 

بعدم همه راهی رو امتحان کردم ولی فایده نداشته اخرین راهم همین بوده 

ک البته اونم فایده ای نداشته

اینکه تو ی جمع شلوارشو در بیاره و لخت راه بره بنظر شما باید چه رفتاری باید داشته باشم 

واقعا کامنت ها میخونی شوکه میشی

اگه خارج ایران بود میشد به جرم کودک آزاری تک تک گزارش داد و بازداشت کرد

ابنجا با افتخار میان خاطرات کتک زدن بچه ها بی گناهشان تعریف میکنن

خدا لیاقت مادر پدر شدن به هرکسی نده

بله ک میرسه دردمم همینه ک همه چیو می فهمه و درک میکنه بعدم همه راهی رو امتحان کردم ولی فایده نداشته ...

باید بغلش کنی ببری تنش کنی و بهش بگی اینکار درست نیس

یا تو جمع نباش یه مدت تا این عادتش ترک کنه

با کتک خوردن فقط حس نفرت و تحقیر در اون بچه ایجاد میشه و وقتی بزرگ بشه و توانش داشته باشه مطمئن باش برات جبران میکنه

همیشه خودت جای اون بذار دوست داری کسی کتک بزنه؟ مثلا فک کن سر پیری دخترت کنترل شده کتک ت بزنه اصلا این حرف یعنی چی

دست شوهرت بشکنه

این حرف درست نیست شاید اگه خودم اون لحظه جاش بودم واکنشم بدتر بود نمیدونم 

دوسه بار کلن زدش 

فوق العاده خسته بودشوهرم بچمم وقتی خابش میبرد میرفت اذیتش میکرد اونم نتونست جلو خودشو بگیره 

یبارش که دعواشون شد و بچه ترسید چون لامپا خاموش بود 

فرداش پیش مادرشوهرم خیلی گریه کردم و گله کردم و گفتم اگه دیگه تکرار کنه از این خونه میرم

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
باید بغلش کنی ببری تنش کنی و بهش بگی اینکار درست نیسیا تو جمع نباش یه مدت تا این عادتش ترک کنهبا کتک ...

فک میکنی بغلش نکردم و نگفتم 

لطفا تا جای دیگران نیستید قضاوت نکنید 

میگم من هیچ جوره دست روی دخترم بلند نکردم ولی این مورد ک مربوط میشه ب تربیت جنسیش من نمیتونم کوتاه بیام 

یعتی اگه کسی تو رو کتک بزنه حق داره؟ مثلا پدر مادر ت ؟

منظورم اون جور کتک نیست که فککنی در حدی که بترسه مثلا پسر من خیلی فضول من گاهی رو‌دستاش میزنم کم بار می‌خواسته خودشو به کشتن بده همش فرار می‌کنه وسط خیابون 

خستم.....