2777
2789
عنوان

مامانای عزیز لطفاً صادقانه و با دقت به این سوال پاسخ بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 36 پست
بله ک میرسه دردمم همینه ک همه چیو می فهمه و درک میکنه بعدم همه راهی رو امتحان کردم ولی فایده نداشته ...

اینطوری دنبال توجهه جوره دیگه بهش توجه کن تا این حرکت رو انجام نده 

البته منم دخترم از یکسال و نیمگی تا وقتی از پوشک بگیرمش اینکارو میکرد البته تو خونه خودمون فقط تو جمع پیش نیومد 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

من‌خودم مخالف زدن بودم و هستم ولی واقعا بعضی وقتا یه کارای خطرناکی پسرم میکنه که از خود بی‌ خود شدم خودم بابتش عذاب وجدان دارم 

در عین حال مادرهای پرادعایی رو دیدم که دقیقا همش از اینکه به هیچ‌صورتی بچشون تنبیه نمیکنن (منظورم‌بدنی نیست)  حرف میزنن و فوق العاده بچه‌های بی‌ادبی‌دارن به خاطر یکیشون مجبور شدم مهد بچم رو عوض کنم با وجود اینکه مربی ‌ مدیر مهد دائم به مادرش تذکر میدادن به روی خودش نمیاورد بچه همیشه در حال فحش دادن و‌حرفای نامربوط زدن بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دنبال توجه نیس پوشک اذیتش میکنه میگه میسوزه و بعدش دیگه حاضر نیس حتی شلوار بپوشه

اره خب هوا هم خیلی گرمه گناه دارن اون تو 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
فک میکنی بغلش نکردم و نگفتم لطفا تا جای دیگران نیستید قضاوت نکنید میگم من هیچ جوره دست روی دخترم بلن ...

ایجوری تربیت ش نمیکنه

بدتر لجبازی میکنه و حساس میشه

و اینکه حس نفرت و تنفر ایجاد میکته

اگه واقعا درست نشده تو این سن تو جمع نرو این مدت 

بچه دو ساله با کتک زدن هیچ درکی نسبت به مسائل جنسی پیدا نمیکنه 

همیشه فک کن خودت کتک بزنن چه حسی داری؟ اون بچه صد برابر بدتر متنفر میشه ازت

این حرف درست نیست شاید اگه خودم اون لحظه جاش بودم واکنشم بدتر بود نمیدونم دوسه بار کلن زدش فوق العاد ...

پس عزیزم باید بگم که انشالا سر خودت د شوهرت بیاد این کتک هایی که به بچه زدید

اینطوری دنبال توجهه جوره دیگه بهش توجه کن تا این حرکت رو انجام نده البته منم دخترم از یکسال و نیمگی ...

این خانم فک میکنه بچه دو ساله عقل ش میرسه و مسائل جنسی میفهمه و حق داره بچه ش کتک بزنه

واقعا جای تاسفه