2777
2789
عنوان

من دهه هشتادیا رو دوس دارم🩵

296 بازدید | 39 پست

بر عکس خیلی از آدمای نسل ما دهه هشتادیا بچه های باهوش، بدون حسادت ، زیر بار حرف های غیر منطقی نمیرن و حرفای بدون  پایه و اساس و غیر منطقی نمیزنن و اینکه حسادت کمتری دارن و بیشتر سرشون تو لاک زندگی و پیشرفت خودشونه واقعا جای تحسین داره

به نظر من این نسل واقعا اسمارته🩷

اگه امضامو میبینی دعام کن اوضاعم روبراه بشه🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر هشتادی ها تشکیل زندگی دارن بچه نیستن یکی میشناسم ۸۵باردارم هست

فرقی نداره تو کدوم مرحله ی زندگین از هوش و پاکی درون شون صحبت کردم❤️

اگه امضامو میبینی دعام کن اوضاعم روبراه بشه🩷

من خودم دهه هشتادیم و هم نسلامو دوست ندارم. 

به نظرم زیادی از حد به این نسل داره بها داده میشه و تعریف میشه ازشون. تو واقعیت آدمای با شخصیت و آدم حسابی نه که بگم نیستنا، ولی کم در میاد ازشون 

جان؟😀

عده ای بدبخت هستیم که گرفتار ساز چمرونه شده ایم

ساز چمرونه سازیست که ظهر عاشورا در شهر نواخته میشود و ایام سوگواری که نشانی از ماتمی بزرگ میباشد

یس؟

کاربر مرد ... کاربری خواهرم ، موقت دست من
د تور هرچی پرسه ی ۱۰ روزا جیستیمونه وا عی رفیقم کربلا هرکار میکن ورگردم موعم د بیلینمو ی ماه بعد میا ...

عه رتیه کربلا زیارتت قبول کله ای😂

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️