2777
2789
عنوان

بچه هایه سوال نسبتا شرعی دارم

396 بازدید | 39 پست

سلام دوستان دوستم امروز بهم گفت ۱۰۰ ملیون داده ب یکی ازاقوامش اون بنده خداکارگاه داره جنس میخره باهاش وسایل درست میکنه میفروشه بهش گفته ماهی ۴ میلیون بهت سود میدم یک ساله حالا استرس داشت میگفت نکنه حرام باشه خدایی من سردرنمیارم جوابشوبدم اگ میدونید کمک کنیدممنون😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزول نمیشه ؟زنگ بزنه مرجع تقلید بپرسه اینجا‌ مگه مرجع تقلید هر کسی ی چیزی میگه

والا میگ ازیکی پرسیدم گفته چون امانت دادی کارکنند نزول نمیشه بازنمیدونم خواهربیچاره همش فکرش درگیربودامروز

ببین سود گرفتن در صورتی حلال هست که از اول قرار گذاشته باشن هم توی سود هم در ضرر شریک باشن به غیر از این حرامه و اینکه اگر همش قراره سود بده و از اصل پول کم نشه بازم حرامه  و اینکه دونفر به این شرایط راضی باشن هم بازم حلالش نمیکنه و حرامه

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

والااگ حرام باشه توبانکم باید حرام بشه دیگ سودسوده دیگ

واقعا فکر کردی اگه بخوایم طبق اینا حساب کنیم مثلا سود ۲۴ درصدی ک روی وام میکشه حلاله؟ نه عزیزم حلال نیست فقط کلاه شرعی سرمون میذارن

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

منم دقیقا نمی دونم ولی فکر میکنم نباید نرخ تعیین کنن مثلا بگه هر چی سود کردیم از فروش به نسبت پولت ش ...

اخه میگ‌گفته من چک ازبازارمیگیرم واینا تاتاریخ پاس شدن چک مثلا یک ماه طول میکشه من سود اونو بهت میدم انگارباپول این خریدمیکنه 

منم واقعا موندم چی بگم ولی حس کردم چون پولشو مثلا نمیده ک کسی بدبخت بیچاره باشه ازش سودبگیره نزول نش ...

اگه داده باشه باهاش کار کنه اوکیه فک کنم و اینکه هردو سود کنن به شرط اینکه تو سود فقط شریک نباشه 

ولی اگه براش مهم نباشه طرف مقابل این فک کنم ایراد داره