2777
2789
عنوان

بچه هایه سوال نسبتا شرعی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 39 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه داده باشه باهاش کار کنه اوکیه فک کنم و اینکه هردو سود کنن به شرط اینکه تو سود فقط شریک نباشه ولی ...

والامیگ طرف باپول این جنس میخره مثلا سودی ک میخوادگیربازاریابیاد میده ب این یه همچنین چیزی پس برایاروهم چیزی میمونه دیگ درسته؟

پس وام ازدواج وهرکوفتی هم ک میدن حرومه

دیگ من حکم شرعی دقیق اون هارو نمیدونم شاید فکر کنم چون همراه سود از اصل پول هم پرداخت میشه اوکی باشه ولی اطلاع دقیق ندارم در مورد وام زنگ بزنین بپرسین ب اون شماره ک دادم

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

ی جور مضاربه محسوب می شودباید درصدی بگه‌مثلا بگه ۱۰ درصد از سودم یا ۲۰ و....

والا بخدامن ازدرصد سردرنمیارم گفته ۱۰۰ ملیون ماهی ۴ بهت میدم خودش میگفت میشه ۴ درصد

خب بله دیگهیه مشارکتهکار از یکی سرمایه از یکی دیگه

عزیزم چ مشارکت؟مشارکت یعنی هم در سود هم در ضرر شریک ک در این صورت بله حلاله و سرمایه گذاری

اما اینکه فقط در سود شریک باشی و طرف توی کار به اصطلاح سرمایه گذاری ضرر کنه و مجبور باشه سود پول بهت بده کاملا حرامه

الکی خودمونو توجیح نکنیم و مراقب منبع درآمد هامون باشیم

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️