2777
2789

خسته ام ازش ۹ ساله ازدواج کردیم

یه پسر ۷ ساله و یه دختر ۲ ساله دارم

شوهرم افسردگی داره و مشکل دو قطبی دارو میخوره مثلا ولی همه اش خوابه یا خسته اس یا بی حوصله ابراز علاقه اش هم برای وقتیه که رابطه میخواد یا با بچه ها وقتی که ارومن و سرشون‌تو بازی خودشونه خوب و عاشقانه برخورد میکنه همین که شیطونی کنن اذیتت کنن شروع میکنه به تحقیر کردن و نق زدن و رو مخ رفتن اصلا با بچه هام صبوری نداره انگار ناپدریه براشون

وضع مالیمون خوبه خودشم خوب خرج میکنه بجز این چند ماه اخیر که سر یه معامله ضرر دادیم (شغل اصلی شوهرم کارمندیه شغل دومش سرمایه گذاری مسکن)

خلاصه این چند سال اخیر خیلی دعوا داشتیم و قهر

جلو بچه هامم

اینم بگم من قبل ازدواج هم استاد دانشگاه بودم هم مهندس عمران با زرومه ی قوی کاری که شرکت و کارمندای خودم داشتم چندین سال ولی بعد تولد پسرم شوهرم و اطرافیانم هیچچچ حمایتی ازم نکردن پسرمم که وابسته بود مهد نمیشد تو اون سن بزرمش  پرستار هم گیرم نیومد خلاصه از بس شوهرم با بهانه ی الکی شل گرفتن خودش کمکی نکرد من کارمو کنار گذاشتم تا الان که دیگه کاملا خانه دارم فقط توی سرمایه گذاری های شوهرم مشاوره میدادم که اونم باز با اومدن بچه دوم کلا شدم یه پرستار بدون عیچچچ استراحت و تفریحی

خلاصه از شوهرم شدیدا زده شدم از دعواهای مداوم خسته شدم از این وضعیتی که الان دارمو هیچ کمکی کسی بهم نمیکنه که ذره ایی برای خودم باشم خستم 

دلم میخواد از شوهرم جدا زندگی کنم حداقل ریختشرو نبینم و بهش سرویس ندم 

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدرچکیده ی حرفاتو توی امضات دیدم💔

داغونم خواهر داغون از دور زندگیم گلستونه از درون خودمو بچه هام داریم نابود میشسم

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
داغونم خواهر داغون از دور زندگیم گلستونه از درون خودمو بچه هام داریم نابود میشسم

چقدر زندگیت مثل زندگی کنه از دور همه میگن خوش بحالشون همه چیزشون تو رفاهه اما از درونمون خبر ندارن منم افسردگی شدید دارم ک قرص استفاده میکنم البته مسبب افسردگیم شوهر روانیم بود 🤦

متاسفانه هممون همینیم 😩😩😩

به هرکی میگم میگه همه همینن بخاطر بچه هات بساز

ولی من دارم نابودددد میشم و این با روحیه اصلا نمیتونم مادر خوبی باشم برای بچه هام چه کار کنم واقعا

به هرکی میگم میگه همه همینن بخاطر بچه هات بسازولی من دارم نابودددد میشم و این با روحیه اصلا نمیتونم ...

منم همینجوری بودم از وقتی قرصامو میخورم بهترم من همش عذاب وجدان اینو داشتم ک مادر بدی ام ببین واقعا زندگیم جهنم شده بود ها روانی شده بودم رسما دلم میخواست بچه هامو بذارم و برم 

چقدر زندگیت مثل زندگی کنه از دور همه میگن خوش بحالشون همه چیزشون تو رفاهه اما از درونمون خبر ندارن م ...

منم همینجوریم عزیزم بخاطر شوهر اشغالم دارم قرص میخورم حداقل یکم برای بچه هام اروم تر باشم و نادیده اش بگیرم بعد کسی که خودش از قبل ازدواج با من مشکل داشته مشت مشت قرص میخورده و میخوره  به من میگه روانی قرصی نمیگه منو خودش نابود کرده

منم همینجوری بودم از وقتی قرصامو میخورم بهترم من همش عذاب وجدان اینو داشتم ک مادر بدی ام ببین واقعا ...

منم همینجورم الان فلوکسیتین میخورم ولی بازم کاراش اذیتم میکنه همین حرص خوردنای درونی هم باعث شده برای بچه هام مادر خوب و کاملی نباشم 

الان بهتری چه قرصی میخوری؟

شاید این مشکل مالی رفع بشه حال همسرت بهتر بشه خودتم، بچه هات بزرگتر بشن دوباره میتونی برگردی سرکار. با پیشینه ای که از خودت گفتی مشخصه خانم مستقل و باهوشی هستی امیدوارم خیلی زود اوضاع زندگیت روبراه بشه عزیزم🙏🩷

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

منم همینجوریم عزیزم بخاطر شوهر اشغالم دارم قرص میخورم حداقل یکم برای بچه هام اروم تر باشم و نادیده ا ...

ولش کن محلش نده حدااقل بخاطر ارامش خودت ببین من ب این نتیجه رسیدم ما اولویت باید خودمون باشیم بعد بچه هامون و زندگیمون هر چیزی ک حالتو خوب میکنه همون کارو انجام بده

منم همینجورم الان فلوکسیتین میخورم ولی بازم کاراش اذیتم میکنه همین حرص خوردنای درونی هم باعث شده برا ...

منم فلوکستین میخوردم خیلی گیج و ویجم میکرد داغون الان قرص دیگ میخورم اسمشو باید برم ببینم