2777
2789

🥲میشه بگین چیجوری بدون اینکه کسیو فالو کنیم🤣پیجمونو یکاری کنیم طرف پیدا کنه؟یا بره تو قسمت پیشنهادیاش؟راحل ارائه بدین لدفن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک فیک بزن طبیعی باشه فیکت اونم فالو کن بعد مرتب استوری بذار بعد مدتی مثلا تولدی مناسبتی بیرونی چیزی عکس از خودت با دوستت بذار انگار که پیج دوستت هست  یا مثلاً تو استوری پیج اصلیت تک کن از این خز بازی ها 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

🤣🤣🤣خداروشکر فقط من درگیر این‌موضوع نیستم🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂من درگیرش نبودم ولی الان تاپیکت دیدم درگیرم کردی رفتم در فکر

به بخشیدن آدما ادمه میدم تا زمانی که تفنگ بخرم🙃😉

😂😂😂😂😂

خوبه مگه نه🤣

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»