2777
2789
عنوان

جیگراااا‌داخل اینستا اگ بدونین چ خبرههه

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 36 پست
😂اخه همه پسرارو فالو داره من نمیخام پسرارو اونم پسرای اطرافشو فالو کنم

پس وقته نمازه دعا کن پیجت پیشنهاد شه بهش

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک فیک بزن طبیعی باشه فیکت اونم فالو کن بعد مرتب استوری بذار بعد مدتی مثلا تولدی مناسبتی بیرونی چیزی ...

بخدا همه این فکرا رسید به ذهنم لامثب منو میشناسه اخه دیده منو اگه ندیده بود فقط من دیده بودمش فالوش میکرد ولی چون اونم منو دید الان با خودش فک میکنه چقد دنبالش بودم ک پیجشو پیدا کردم درصورتی ک میشناسمش خیلی کم دوستم فرستادم فالوش کنه حتی قبول نکرد فک کنم از این تیپاس ک کسیو نشناسه قبول نمیکنه یا رل داره😂حتی میخام دربیارم را داره یانهم جواب نمیده لامثب فالوراشو چک کنم فقط داره ملتو انفالو میکنه هعی فالور فالویینگاش میاد پایین ولی فک کنم را نداره ک هعی نخ میداد

بخدا همه این فکرا رسید به ذهنم لامثب منو میشناسه اخه دیده منو اگه ندیده بود فقط من دیده بودمش فالوش ...

ولش کن برو دنبال یک بی دردسرتری

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

یعنی به ذهن جنم نمیرسید باید مغزتو بوسید

🤣😍💗🌈 فداتشم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

ولش کن برو دنبال یک بی دردسرتری

😂هعی میخام یه راهی پیدا کنم مثلا فالوراشو بیینم دختر فالو داشته باشه کنسل شه واسم یا بیویی چیزی لامثب اصلا هیچجوره هیچ راهی نیست بدم بیاد ازش

😂هعی میخام یه راهی پیدا کنم مثلا فالوراشو بیینم دختر فالو داشته باشه کنسل شه واسم یا بیویی چیزی لام ...

من یک پیج بزرگ دارم میخوای فالوش کنم برات شات بدم