2777
2789

امروزدوستمو دیدم .بعد  از بچه اش گفت که امسال پایه هفتم میره و تیزهوشان قبول شده و رفته ثبت نام کرده منم گفتم‌چ خوب مدرسه اش کجاست و شهریه اش چقدره..بعد اونم جواب داد فلان مدرسه با این شهریه ...خلاصه اومدم خونه یک سرچ کردم دیدم..مدرسه ی که گفت کلا غیردولتی نه تیزهوشان😕 و اینکه تو کانال مدرسه بچه ی خودمم خیلی ناگهانی دیدم تازه شنبه یکشنبه آزمون مدارس تیزهوشان بوده😐 خیلی ناراحت شدم واقعا با این همه پیشرفت و تکنولوژی و گوگل و اینا مردم با خودشون چ فکری میکنن که چنین دروغ هایی میگن...بنظرتون دفعه بعد دیدمش چی بهش بگم که فگ نکنه من نفهمیدم  بهم دروغ گفته!!!!

بنظرم به گوشت رو در کن یکی رو دروازه. بچسب به زندگی خودت حرفای بقیه زیاد مهم نیستن که براش وقت بزاری

اره..ولی تصور اینکه منو خر فرض کرده ناراحت شدم..و دیگه نمیخوام بزارم برای بار دومم هر دروغی خواست تحویلم بده فک کنه من گوشام درازه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره..ولی تصور اینکه منو خر فرض کرده ناراحت شدم..و دیگه نمیخوام بزارم برای بار دومم هر دروغی خواست تح ...

حرفت درسته من جای تو بودم این آدمای که همش در نقش ظاهر نمایی هستن رو از زندگیم حذف میکردم تو هم سعی کن بجای ناراحت کردن خودت دوری کنی اینجوری نه تو دروغ میشنوی نه اونا مجبور به دروغ گفتن هستن