2777
2789
عنوان

گرون ترین مانتویی که خریدید چقدر بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 74 پست

۷ تومن بالاترین نیست واقعا به نسبت جنسایی که تو بازاره

ما چندماه پیش رفتیم کیش توی پاساژ معمولی یه تیشرت با طرح ساده رو زده بود ۱۲ میلیون تومن بخدا من نهایت برای تیشرت بخوام هزینه کنم ۲ تا ۳ تومن

اگه مُردم، رویاهامونو با کسِ دیگه ای زندگی نکن، باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم دل خودته دوسداری و پول داری بخر تا وقتی سالمه استفاده میکنی چرا نپوشی؟

بخدا منم همینو میگم اما انگار نگاه بقیه اینه که هر لباس و چند بار باید پوشید من خودم لباسی و رو ک دوست داشته باشه هیچوقت دلمو نمیزنه اما خب دیگه انگار بعد یمدت نمی تونم بپوشمش

یا خدااا تیشرت دوازده تومنی دیگه واقعا خیلی زیاده

من اول که صفراشو دیدم کپ کردم فکر کردم ارزون تر بدن بتونم با ۱ تومن تیشرت پیدا کنم دیدم فرار کردم 

خدا خیرت بده من کم خرجم میگن ولخرجی برا تیشرت نهابت ۲۰۰ تومن بدم

مگه تیشرت با ۲۰۰ تومن پیدا میشه ؟ من ارزون ترین جا بخرم تو شهرمون نهایت ۱ و خورده بدن 

مگه تیشرت با ۲۰۰ تومن پیدا میشه ؟ من ارزون ترین جا بخرم تو شهرمون نهایت ۱ و خورده بدن

ها تیشرت چیه که یه تومن باشه من اونروز حالا عبا خریدم گرون خریدم ۲۹۰۰ خریدم تیشرت نخ پنبه مگه جنسش چیه ک یکو خورده ای بدیم برا چند ماه بیشتر نمیشه بپوشی