2777
2789
عنوان

نی نی یار معلوم هست کجایی

201 بازدید | 18 پست

یکساعته این بچه هر چی توهین هست به ترکها میکنه .هر جی گزارش میزنیم هر چی تگت میکنیم نیستی.

چه خبره ایتجا واقعا؟؟؟؟

@کاربرinstagram‍ 

@niniyar‍ 

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی میشه تا میایم دو کلمه از افغانیا میگیم رو کلمه ی سوم رو هواییم.اما این اقا دقیقا یکساعته داره توهین میکنه همه جور حرعی به ترکا میزنه شماها هیچ عکس العملی ندارین

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

کو کجاس الان قشنگ سگم قابلیت پاره کردنشو دارم کجا حرف زده 😃😃

برو تو تاپیک اخرش

حالا تهش معلوم میشه خودش ترکه 🤣

نه خیر نیست.ترکها غیرت دارن.این یه ادم لاشی و عوضی هست.برو تاپیک اخرش

هیچی نبود که 🥲💔

یکی مونده به اخر.

تند تند تاپیک میزنه آشغال

چی بگم 

حرفی ندارم فقط 

خدا نسل همچنین آدمایی رو از زمین برداره 

که یه قوم رو میکوبن 

بعد برگشته میگه افغانیا خوبن و اینا آریایی ان😑

آخه ک............ 

سوال حس ششم به هیچ وجه پاسخگو نیستم .❌