2777
2789
عنوان

شوهری که تعهدی که توعقدنامه داده رو زیرپامیزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 75 پست
نامزد سابقم بود روز خواستگاری یا حتی بعد عقد پیش پدرمادرم می‌گفت میام شهر شما زندگی میکنم کار میکنم ...

الان چندساله ازدواج کردی

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

امروزاینکاروکردم،،ولی الان نتونستم بخوابم اینقدربغض سنگینی توگلومه

گلم به همین راحتی نیس که خونه زندگی و بچه هایی که تو شهر بزرگ شدن و زنی که از شهر گرفته، برداره یکباره ببره روستا، اگه موضوع رو جدی کرد پای چند تا بزرگتر رو بکش وسط و بگو مگه موقع عقد تعهد نداده بود مگه؟ من بچه هام رو ببرم روستا مگه کلاس زبان هس، مگه دانشگاه هس، مگه پیشرفت هس، اگه خیلی جدی تر گف بترسونش بگو باشه پیش هر وکیل، قاضی خاستی بریم ببینیم حق رو به کی میدن با توجه به تعهدت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چندساله ازدواج کردی

۹ سال و نیم 

من عاشق ماشین بودم بابام نمی‌خرید می‌گفت زن چیه رانندگی چیه اینارو جلوی شوهرمم گفتن شیرش کردن برام نخرید تا اینکه دوسه سال پیش بهم خیانت کرد و من ترکش کردم ترسید برد طلاهارو فروخت دنبال ماشین گشت منم خونه پدرم جای خوبی برام نبود بعد چند وقت مجبور شدم برگردم بجنگم ولی هنوز بغض دارم بااینکه به ماشینم رسیدم 

خب بگوچه جورگلی دزست کنم بگیرم روسرم درمقابل همچین مردی که حرفش قولش مردونه نیست،،ولی آره راس میگی خ ...

ببرش مشاوره حضوری 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

گلم به همین راحتی نیس که خونه زندگی و بچه هایی که تو شهر بزرگ شدن و زنی که از شهر گرفته، برداره یکبا ...

باورمیکنی سرهمین مشکل توبارداری اولم ساک داددستم منوبه زورسوارماشینش کردبردگذاشت خونه ی پدرم تاپنج ماه😔

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

باورمیکنی سرهمین مشکل توبارداری اولم ساک داددستم منوبه زورسوارماشینش کردبردگذاشت خونه ی پدرم تاپنج م ...

کارش چیه؟ چند ساعت تا روستا راه هس؟ ضمنا اون 5 ماه که خونه پدرت بودی، شرطهات رو قاطع و اساسی میگفتی بعد برمیگشتی، محکم میگفتی تا قیامت هم روستا نمیرم برا زندگی 

ببرش مشاوره حضوری

بهش گفتم،،گفت من خوشم ازین مسخره بازیانمیاد😔گفت این موضوع هاسلیقه ایه توزندگی مشاوره هانظرخودشونوتحمیل میکنن واینکه گفت اونام یه انسانن مثل ما منم گفت آخه اوناآموزش دیدم به ماکمک کنن بازقبول نکرد😔

کارش چیه؟ چند ساعت تا روستا راه هس؟ ضمنا اون 5 ماه که خونه پدرت بودی، شرطهات رو قاطع و اساسی میگفتی ...

الان ۱۵ ساله باهاش زندگی میکنم ۱۹ ساله ام بودزنش شدم

ببرش مشاوره حضوری

لطفاشماچیزی به ذهنتون میرسه بهم بگیدسپاس

ازدواج دومم قبل خواستگاری وعقد.. قول دادخونه مستقل بگیره ک  کارکنه ک تغییرکرده رفیق بازنباشه بی مسئولیت نباشه الان ب مشکل خوردیم روانه دادگاهیم چون نمیخواست خونه بگیره ومیخواست منوببره توی اتاق 

😊گاهی گمان نمیکنی ولی میشود🕊✨🤲🏻😊

کارش چیه؟ چند ساعت تا روستا راه هس؟ ضمنا اون 5 ماه که خونه پدرت بودی، شرطهات رو قاطع و اساسی میگفتی ...

کارش کشاورزیه،،بیست دقیقه راهه نهایتانیم ساعت جایی خونه گرفتیم نزدیک محل کارش باشیم مثلن آقااذیت نشه

ازدواج دومم قبل خواستگاری وعقد.. قول دادخونه مستقل بگیره ک کارکنه ک تغییرکرده رفیق بازنباشه بی مسئو ...

😔

واقعا خودمم توشوکم

ازدست مردا

بهش گفتم،،گفت من خوشم ازین مسخره بازیانمیاد😔گفت این موضوع هاسلیقه ایه توزندگی مشاوره هانظرخودشونوتح ...

سلیقه ای معنا نداره اصلا تو ضمیمه کسی که شگرد شغل مهارتش نداشته باشه یه مثال ساده میزنم اگ تو مریض بشی سلیقه همه دکترن دارو میتونن نسخه کنن دارو و  تو یک وسیله کالایی بخوای سلیقه ای همه میفروشنش یا اگ وسیله ای تو خونه خراب بشه همه سلیقه ای تعمیرات دارن یا ماشین خراب بشه همه سلیقه ای تعمیرگاه دارن نه چون تخصص سلیقه برنمیداره مهارت تکنیک هاش داره 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.