2777
2789

بذار یک خاطره بگم 

من سر کلاس بودم استادمون هم مرد شوخی میکرد ولی خب موقع درس جدی جدی 

بعدش میگفت اگه وسط تدریس گرسنتون شد در حد شکلاتی چیزی میتونید بخورید اجازه لازم نیست 

یه روز یکی از ته کلاس داشت خیار میخورد بوش پیجیده بود استاده گفت بچه ها گفتم میتونید خوراکی بخورید ولی خیار که دیگه نخورید

یک نفر گفت استاد بوی خیارو احساس کردید؟ منه اسکول نمیدونم چه مرگم شد برگشتم گفتم نه خوده خیار رو احساس کرده 

کلاس که کلا رفت رو هوا استاده هم قرمز شده بود و هی میخندید 

تا یک ربع هی میخواست حرف بزنه خنده اش میگرفت روشو به دیوار میکرد

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

یکی میاد دم در میبینه کفشاش نیس میگه عه من کی رفتم

ایح ایح

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسایمون  خاستگارمه  بعد ما سعی می‌کنیم جلوشون باکلاس بازی در بیاریم  دم در خونشون یه حالت اینکه جاده خراب شده بود. آجیم پاش گیر کرد افتاد اوناهم  از دوربین دیدن عصرش اومدن اون قسمت رو پر کردن 

سرکلاس زبان ازم پرسید به انگلیسی نینه شعبان چه روزیه 

منم نه گزاشتم نه برداشتم گفتم هپی برث دیی امام زمان 

کلاس رفت رو هوا منم عرقققق شرم ریختم

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

با یه پسر ک همکلاسیمه قبلا در حال آشنایی بودیم 

ی بار منو کافه دعوت کرد رفتیم کافه بعد چون از اونجا قرار بود باهم بریم سر کلاس کتابشم با خودش آورده بود..

از قضا موقع بیرون رفتن از کافه بهم گفت من میرم حساب کنم تو کتاب منو از رو میز بردار بریم ، منم ن گذاشتم ن برداشتم هم کتاب و هم منوی کافی شاپ ک فکر کردم کلاسور همین پسره س هر دو رو باهم برداشتم😐

بعد ک از کافه اومدیم بیرون داشتیم همینطوری می‌رفتیم یهو دیدم عین کانگورو از جاش پرید این چیه با خودت اوردی🤣

منم تازه دو هزاریم افتاد ک منوی کافی شاپ و برداشتم😂😂

یبارم با دمپایی حموم رفت بیرون خیلی حواس پرته

😂ی بار دختر عموم هم همینجوری شد یعنی تا سر خیابون با دمپایی رفت یهو مادرش گفته این چیه پات تازه متوجه شده

😂ی بار دختر عموم هم همینجوری شد یعنی تا سر خیابون با دمپایی رفت یهو مادرش گفته این چیه پات تازه متو ...

ما کل راهو خندیدیم به آجیم همیشه هم تنهایی میزنیم بیرون همه هم دوربین دارن